De Nederlandse B.U. Set 2017 is alleen nog verkrijgbaar in een collectie

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Wist u dat er van elke Nederlandse euromunt ieder jaar een nieuw exemplaar met een nieuw ontwerp wordt uitgegeven? Hoewel gewoon met deze euromunten betaald kan worden zijn de munten zeer populair onder verzamelaars. Dat geldt voor Nederlandse verzamelaars, maar ook voor verzamelaars wereldwijd die elke soort euromunt willen verzamelen.

Jaarlijks wordt een prachtige set uitgegeven die elke nieuwe Nederlandse euromunt bevat. De set wordt geleverd in een mooie verpakking met daarin extra uitleg over de munten. Deze sets bevatten overigens ook 1 en 2 cent munten. Deze zijn direct bij levering al zeldzaam! Bovendien zijn alle munten geslagen in B.U. kwaliteit, wat de munten extra interessant maakt. Deze Nationale B.U. Set is dan ook ideaal voor verzamelaars van Nederlandse munten.

Nationale B.U. Set collectie

Vanwege de nationale én internationale vraag naar de Nederlandse euromunten zijn de sets zeer gewilde verzamelobjecten. Daarbij is de oplage van de Nationale B.U. Set elk jaar weer gelimiteerd. Toen wij aan het begin van dit jaar de Nationale B.U. Set 2017 binnenkregen was deze in korte tijd helemaal uitverkocht!

Door onze uitstekende internationale netwerk krijgen wij het altijd weer voor elkaar enkele sets te vinden. Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om deze sets bestellen. Schrijf u vandaag nog in op de exclusieve reserveringslijst en ontvang de schaarse munten!

De enige manier om van deze lage prijs te profiteren is met de Nederlandse B.U. Set collectie. Door u in te tekenen op de Nationale B.U. Set collectie ontvangt u ook de sets van voorgaande jaren. Niet allemaal tegelijk, maar één set per ongeveer een maand (of een termijn die u uitkomt). Zo heeft u na verloop van tijd een complete verzameling met daarin elke Nederlandse circulatiemunt in hoogwaardige B.U. kwaliteit. Ideaal, toch?

Ga daarom direct naar de website om de Nationale B.U. Set 2017 nog voor de officiële uitgifteprijs te ontvangen.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.