Canadese Valentijnsmunt 'Celebration of Love' in zilver Proof-kwaliteit

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Wilt u uw geliefde op Valentijnsdag verrassen met een speciaal cadeau? Dan is deze schitterende munt met een echt Swarovski kristal iets voor u. De puur zilveren munt is onlangs geslagen door de Koninklijke Canadese Munt en heeft als thema ‘Celebration of Love’.

De ‘viering van de liefde’ wordt op een prachtige wijze uitgebeeld. Zo zijn rozen al decennia een universeel symbool voor de liefde. Deze ziet u dan ook groots terug op de officiële 3 Dollar munt. Doordat het gedetailleerde ontwerp met de rozen in kleur is afgebeeld, is het prachtige boeket een echte blikvanger.

U heeft nu de mogelijkheid om de puur zilveren ode aan de liefde te bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 69,95. Als u de munt vandaag reserveert, ontvangt u deze gegarandeerd voor Valentijnsdag. Klik daarom snel hier om naar de website te gaan waar u de Valentijnsmunt kunt bestellen.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

Zoals u misschien wel weet, heeft elke roos een symbolische kleur. De kleuren van de rozen in het boeket dan op de herdenkingsmunt is afgebeeld, zijn dan ook bewust gekozen. Zo komen de verschillende aspecten van liefde terug in de munt.

  • De gele roos staat voor vriendschap en verbondenheid
  • De rode roos staat voor romantiek en hartstocht
  • De oranje roos staat voor vrolijkheid en feestelijkheid

De kleine blauwe roosjes zorgen voor rust en balans in het verfijnde ontwerp. Tot slot wordt het boeket bij elkaar gehouden door een speciale strik in de vorm van het oneindigheidssymbool: de liggende acht. Daardoor staat de munt symbool voor uw eeuwigdurende liefde voor elkaar.

Mede dankzij de officiële accessoires is de Valentijnsmunt het perfecte cadeau voor iemand van wie u houdt. Zo wordt de munt geleverd in een zeer fraaie geschenkverpakking. Alleen al de verzorgde verpakking geeft het cadeau nét dat beetje extra.

Om uw geschenk compleet te maken, ontvangt u een luxe presentatiecassette van de Koninklijke Canadese Munt. Deze zorgt zowel voor bescherming als een elegante uitstraling. In de cassette vindt u het genummerde Certificaat van Eigendom. Hieruit blijkt dat u 1 van de slechts 15.000 puur zilveren munten wereldwijd heeft gegeven.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

De oplage van de ‘Celebration of Love’ munt is gelimiteerd tot slechts 15.000 exemplaren wereldwijd. Vanwege onze uitstekende relatie met de Koninklijke Canadese Munt, zijn wij gelukkig in de gelegenheid om de schaarse munt aan te bieden op de Nederlandse markt. Laat daarom direct uw gegevens achter om een exemplaar te reserveren.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze prachtige puur zilveren munt in Proof-kwaliteit.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht

Misschien is dit ook iets voor u?