Bestel de allereerste officiële zilveren Zuid-Afrikaanse Krugerrand

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Wij hebben als Nederlanders een speciale band met Zuid Afrika. Natuurlijk al uit een ver verleden toen wij als Nederlanders daar een steunpunt maakten voor de schepen die naar "de Oost" voeren.

Als ik in Zuid Afrika kom, dan moet ik een paar dagen wennen aan het Zuid-Afrikaans wat ze er nu spreken. Maar dan kan ik tenminste wel verstaan wat ze zeggen. Nu kunt u zich natuurlijk afvragen wat ik dan in Zuid Afrika doe. Dat is heel simpel. Wij zijn al jaren vertegenwoordiger van de Zuid-Afrikaanse Munt.

Zilveren Zuid-Afrikaanse Krugerrand kopen - Amsterdams MuntKantoor

Dat is ook de reden dat ik u vandaag dit mailtje stuur. 50 jaar geleden werd de eerste Krugerrand geslagen. Natuurlijk een hele goede reden om dit te vieren. De Zuid-Afrikaanse Munt geeft daarom dit jaar voor het eerst een zilveren Krugerrand uit.

Net zoals dat op de gouden editie het geval is, staat op de portretzijde van de zilveren editie het portret van de laatste president van de Transvaal: Paul Kruger. Ook staat de springbok afgebeeld op de keerzijde van de zilveren munt. Door het gebruik van innovatieve lasertechnologie zijn de stempels voor het slaan van de zilveren editie echter sterk verbeterd. Daardoor bevat de zilveren Krugerrand haarscherpe details en schaduweffecten die niet eerder zichtbaar waren.

De unieke zilveren Krugerrand is natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit. Het is zelfs de eerste munt die de kwaliteitsaanduiding Premium Uncirculated (PU) heeft! Kenmerkend voor deze Premium Uncirculated zilveren munten is de kwaliteit van het zilver dat is gebruikt, het oog voor detail dat mogelijk is gemaakt door de innovatieve lasertechnologie en de prachtige afwerking.

Bestel vandaag nog deze eerste zilveren editie van Zuid-Afrikaanse Krugerrand! Nu nog voor de officiële uitgifte prijs van slechts €59,95. Indien u gegarandeerd een trotse bezitter van deze unieke verzamelmunt wilt zijn, dan dient u er snel bij te zijn. Klik daarom hier om direct naar de pagina te gaan waar u deze munt geheel risicoloos en op rekening kunt bestellen.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.