Bespaar tot wel 60% op geselecteerde Nederlandse munten

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

De tijd gaat snel, vindt u ook niet? De kerstdagen zijn alweer voorbij en over minder dan twee dagen begint 2019. Daarom wil ik even stilstaan bij het jaar dat achter ons ligt. Als ik terugdenk aan alle ontwikkelingen in de muntenwereld, is 2018 namelijk een bijzonder jaar geweest.

Zo is de oplage van de zilveren Nederlandse herdenkingsmunten strikter gelimiteerd dan ooit tevoren. Van het zilveren Schokland Vijfje en het Wageningen Universiteit Vijfje zijn slechts 4.000 exemplaren geslagen. Mede daardoor zijn beide munten compleet uitverkocht.

Vanwege deze zeer lage oplage hebben veel mensen moeite om hun verzameling Nederlandse munten compleet te krijgen. Daarom bied ik u nu de kans om voordelig kennis te maken met de officiële Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten Collectie. Met deze Collectie ontvangt u gegarandeerd elke nieuwe zilveren munt voor de scherpe uitgifteprijs.

Ter kennismaking met de schitterende munten van ons Koninkrijk kan ik u vandaag 50% introductiekorting geven op het schaarse Kinderdijks Molen Vijfje. Deze speciale 5 Euro munt eert de wereldwijd bekende Molens van Kinderdijk die sinds 1997 op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Dankzij uw kennismakingskorting kost de Sterling zilveren munt u slechts € 29,95 (in plaats van later € 59,95). Klik snel hier om direct naar de kennismakingsaanbieding te gaan.

Ook de vraag naar de gouden herdenkingsmunten van ons Koninkrijk is dit jaar groot geweest. De oplage van deze exclusieve munten is echter zeer strikt gelimiteerd gebleven. Het officiële gouden Schokland Tientje was daardoor bijvoorbeeld razendsnel uitverkocht.

Wilt u in 2019 geen gouden herdenkingsmunt mislopen? En wilt u niet teveel betalen voor deze waardevolle wettige betaalmiddelen? Dan raad ik u aan om uzelf in te tekenen op de Koninkrijk der Nederlanden Goud Collectie. U profiteert dan van een voorrangsregeling op iedere nieuwe gouden Tien, Twintig en Vijftig Euro munten.

U bent nu in de gelegenheid om bijzonder veel te besparen op uw eerste Nederlandse herdenkingsmunt van goud. U krijgt namelijk tijdelijk 60% kennismakingskorting op de Gouden Vijf Gulden van Koningin Wilhelmina uit 1912. Vul vandaag nog uw gegevens in om dit exclusieve kennismakingsvoordeel te verzilveren.

Via deze Collecties verzamelt u eenvoudige de nieuwste Nederlandse herdenkingsmunten in het zilver of goud. Indien u uw eerste zending behoudt, wordt u tevens op de Exclusieve Reserveringslijst voor de desbetreffende Collectie geplaatst. U ontvangt dan - zolang als u dat wilt - periodiek één van de overige zilveren of gouden munten van ons Koninkrijk. Dit zijn bijvoorbeeld 5, 10 of 20 Euro munten, maar ook schaarse Guldens.

U kunt uw naam eenvoudig van de Exclusieve Reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice volstaat.

Ik wens u een heel gelukkig, goed en gezond 2019 waarin u uw verzameling kunt uitbreiden met mooie munten.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht

Misschien is dit ook iets voor u?