Bespaar eenmalig 50% op een Wereldwonder in 14-karaat goud

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Ik was jaren geleden voor het eerst in China. Hoewel ik er op bezoek was bij een collega-muntenhandelaar, had ik daarna nog een beetje vrije tijd. Daardoor kon ik de bekendste bezienswaardigheid van China bezoeken: de Chinese Muur. De Chinese Muur is het grootste bouwwerk ter wereld en één van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen.

De Zeven Nieuwe Wereldwonderen spreken zo tot de verbeelding, dat er een officiële 7-delige muntenserie is uitgegeven waarop de beroemde bouwwerken zijn te bewonderen. U kunt tijdelijk zeer voordelig kennismaken met deze internationaal gewilde serie. U ontvangt de Chinese Muur Herdenkingsmunt in 14-karaat goud namelijk voor slechts € 39,95 (later € 79,95).

De gouden Chinese Muur Herdenkingsmunt behoort tot de officiële Zeven Nieuwe Wereldwonderen Collectie. Deze serie brengt de Wereldwonderen op betaalbare wijze binnen handbereik. Zeven verfijnde 14-karaat gouden munten tonen zeer gedetailleerd de beroemde bouwwerken. Elke herdenkingsmunt is bovendien geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof.

U kunt de schaarse 7-delige serie verzamelen door nu in te tekenen op de gouden Chinese Muur Herdenkingsmunt voor de kennismakingsprijs van slechts € 39,95 (i.p.v. later € 79,95). De andere Zeven Nieuwe Wereldwonderen zijn: Taj Mahal in India, Colosseum in Rome, Christusbeeld in Brazilië, Chichén Itzá in Mexico, Machu Picchu in Peru en Petra in Jordanië.

Kennismakingsaanbieding
Uitgifte: Officiële Chinese Muur Herdenkingsmunt
Metaal: Geslagen in 14-karaat goud
Kwaliteit: Allerhoogste kwaliteit (Proof)
Inclusief: Officiële certificaten en verzamelsysteem
Prijs: Ter kennismaking slechts € 39,95 (later € 79,95)
Bijzonderheid: Slechts 7.000 complete collecties

De oplage van elk Gouden Wereldwonder is bijzonder beperkt. Bij de start van uw collectie ontvangt u daarom een genummerd en op naam gesteld Certificaat van Eigendom. Dit Eigendomscertificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 7.000 complete collecties wereldwijd kunt bemachtigen. Daarnaast ontvangt u de originele Certificaten van Echtheid. Op deze certificaten vindt u alle numismatische gegevens en uitgebreide informatie over de wonderlijke constructies.

Vanwege de grote internationale interesse is het aantal beschikbare munten voor Nederlandse verzamelaars gelimiteerd. Klik daarom snel hier om van uw kennismakingsaanbieding gebruik te maken en 50% korting te krijgen op de Chinese Muur Herdenkingsmunt. U ontvang deze officiële herdenkingsmunt dan voor slechts € 39,95 (i.p.v. later € 79,95).

Indien uw munt behoudt, wordt u op de reserveringslijst voor de overige Nieuwe Wereldwonderen in 14-karaat goud geplaatst. Periodiek zal u een andere herdenkingsmunt worden aangeboden. U ontvangt deze munten 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht en kunt de toezending te allen tijde stopzetten.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.