Bespaar bijna 60% op een eerbetoon aan onze voormalige vorstin

(Leestijd: 2 - 4 minuten)

Aan het einde van de maand is het zes jaar geleden dat Willem-Alexander werd gekroond tot onze Koning. Sinds deze troonswisseling is de waardering voor de Oranjes alleen maar toegenomen. De interesse in alles wat met ons Koningshuis te maken heeft, is daardoor gigantisch gegroeid.

Zo ook de interesse in de officiële Sterling zilveren Herdenkingsuitgiften ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’. Daarom bied ik u vandaag graag de mogelijkheid om voordelig kennis te maken met deze begeerde Nederlandse uitgiften. Klik hier om naar het reserveringsformulier te gaan en uw kennismakingsaanbieding te bekijken.

Zoals u ziet, kunt u nu fors besparen op de ‘Koningin Beatrix’ uitgifte in Sterling zilver. De beschikbaarheid van deze officiële Herdenkingsuitgifte voor de voormalige vorstin is zeer beperkt. Indien u niet binnen de gestelde termijn reageert, kunnen wij u uw eenmalige kennismakingsvoordeel van € 40,- niet garanderen.

De Collectie is een waardig eerbetoon aan het Huis van Oranje-Nassau, dat zoveel voor ons land heeft betekend. Zo is elke Herdenkingsuitgifte vervaardigd van het eerste gehalte zilver. Bovendien zijn de uitgiften geslagen in de allerhoogste kwaliteit: Proof. Daarbij is gebruikgemaakt van speciale gepolijste muntstempels en speciaal geprepareerde muntplaatjes.

De details van uw aanbieding:

Collectie Oranje-Nassau door de eeuwen heen
Metaal Sterling (925/1000) zilver
Kwaliteit Proof (hoogst mogelijke kwaliteit)
Gelimiteerd tot Slechts 5.000 complete collecties
Inclusief Officiële certificaten en een hoogwaardig verzamelsysteem
Ter kennismaking Profiteer eenmalig van € 40,- introduciekorting
Geldigheid 7 dagen (of zolang de voorraad strekt)

Zonder het Huis Oranje-Nassau zou Nederland er waarschijnlijk heel anders uit hebben gezien. Het huis is immers al ruim 450 jaar met de geschiedenis van ons land verbonden. Vandaar dat de Koninklijke Collectie ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’ door velen als het belangrijkste verzamelthema van Nederland wordt gezien.

Het aantal verzamelaars in Nederland is veel groter dan de strikte oplage van slechts 5.000 complete collecties. Mis daarom deze unieke kans niet om kennis te maken met de waardevolle Collectie Oranje-Nassau. Reageer snel om u van deze Herdenkingsuitgifte te verzekeren.

U ontvangt bij uw levering altijd een Certificaat van Echtheid. Daarin leest u, naast de numismatische gegevens over de herdenkingsuitgifte, veel achtergrondinformatie over het Huis van Oranje-Nassau. Zo bouwt u niet alleen de waardevolle Sterling zilveren Collectie ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’ op, maar tevens een gedegen naslagwerk met veel interessante gegevens.

Bij de officiële Herdenkingsuitgifte ‘Koningin Beatrix’ ontvangt u tevens het op uw naam gestelde, genummerde eigendomscertificaat. In één van de vervolgleveringen ontvangt u de speciaal voor de Collectie ontworpen map om onder andere de Certificaten in te bewaren. Daarnaast ontvangt u een hoogwaardige verzamelcassette voor het veilig en representatief bewaren van uw Herdenkingsuitgiften. Dit alles geheel gratis, als service voor u.

Zoals altijd ontvangt u uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. Als u de betaling van uw zendingen bovendien via automatische incasso laat verlopen, betaalt u nooit de bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten. U bespaart dan nog eens € 2,95.

Om er zeker van te zijn dat u niet achter het net vist, is het van het grootste belang dat u zo snel mogelijk uw reservering bevestigt. Na de gestelde termijn kunnen wij u de beschikbaarheid van de schaarse uitgifte ‘Koningin Beatrix’ niet langer garanderen.

U ontvangt uw kennismakingskorting alleen wanneer u gebruikmaakt van de promotiecode. Als u op één van de links in deze nieuwsbrief klikt, wordt de promotiecode automatisch voor u toegepast. Wilt u telefonisch een bestelling plaatsen? Dat kan natuurlijk ook. Geef dan de code ‘1914EM1959’ door aan de klantenservice.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.