Bemachtig de zeldzame gouden Walking Liberty 0,5 Dollar munt

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

In 1794 werd de eerste Amerikaanse munt geslagen met een waarde van een halve dollar. Sindsdien is het ontwerp van de 0,5 Dollar munt meerdere malen veranderd. Het ontwerp dat van 1916 tot 1947 werd gebruikt, werd ‘Walking Liberty’ genoemd. Veel mensen vinden dit één van de mooiste munten die de Verenigde Staten ooit heeft uitgebracht.

Als eerbetoon aan het Amerikaanse icoon is een officiële gouden Walking Liberty herdenkingsmunt geslagen. De oplage van deze exclusieve 24-karaat gouden munt is strikt gelimiteerd. Er zijn zelfs maar 70.000 munten beschikbaar voor alle verzamelaars en beleggers wereldwijd.

Vanwege onze uitstekende internationale contacten is de zeer schaarse herdenkingsmunt nu verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Daardoor heeft u de unieke kans om één van de allerlaatste exemplaren wereldwijd te bemachtigen. Helaas zijn er nog maar 12 munten beschikbaar. Klik daarom hier om direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en de gouden Walking Liberty 0,5 Dollar munt te bemachtigen.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

De gouden Walking Liberty is in 2016 geslagen voor het ivoren jubileum van de beroemde Amerikaanse munt. Het gedetailleerde ontwerp is bijna identiek aan de munt die in 1916 voor het eerst werd uitgegeven. Op deze website kunt u de voorzijde en keerzijde van dichtbij bekijken zodat u alle details goed kunt zien.

Adolph A. Weinman heeft de oorspronkelijke munt ontworpen. De Godin van de Vrijheid is op de voorzijde afgebeeld. Zij kijkt de zonsopkomst - het begin van een nieuwe dag - tegemoet. Achter de godin wappert een Amerikaanse vlag in de wind. Het nationale symbool van de Verenigde Staten is op de keerzijde te zien. Dat is de Amerikaanse zeearend. Onder deze arend staan onder andere het goudgehalte en gewicht van de waardevolle munt.

Als u een munt bestelt, dan wilt u natuurlijk zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit en specificaties van de munt. Daarom ontvangt u het officiële Certificaat van Echtheid van de United States Mint. Dit echtheidscertificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 70.000 Walking Liberty Centennial munten bemachtigt.

De exclusieve 24-karaat gouden Walking Liberty wordt geleverd in de originele presentatiecassette. Deze hoogwaardige muntcassette heeft een zeer exclusieve uitstraling. Deels door het gebruik van matzwart hardhout, deels door het goudkleurige logo van de United States Mint en de goudkleurige sterren van de Amerikaanse vlag.

Ondanks de beperkte beschikbaarheid is de waardevolle munt nu nog verkrijgbaar voor de scherpe officiële uitgifteprijs. Voor slechts € 1.399,- kunt u 1 van de 12 exemplaren bemachtigen.

U ontvangt dan een zeer zeldzame herdenkingsmunt met misschien wel het mooiste ontwerp van alle Amerikaanse dollarmunten. Laat daarom vandaag nog uw gegevens achter en verzeker uzelf van de bijzondere gouden munt.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

Gesloten tijdens de feestdagen
Ik wil u er graag op wijzen dat het Amsterdams MuntKantoor tijdens de feestdagen is gesloten. Dat betekent dat wij in de eerste week van januari kunnen beginnen met het verzenden van bestellingen. U kunt de schaarse Amerikaanse herdenkingsmunt nu wel online reserveren. Reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

Ik wens u alvast fijne kerstdagen en een heel gelukkig, goed en gezond 2019!

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.