Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Allernieuwste Nederlandse herdenkingsmunt: Verjaardagstientje Willem Alexander

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Het Koningstientje is niet meer verkrijgbaar. U heeft nog wel de mogelijkheid om de nieuwste Nederlandse herdenkingsmunt te reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

Vandaag is het ontwerp van de allernieuwste Nederlandse herdenkingsmunt onthuld. Het Ministerie van Financiën is de opdrachtgever voor het uitgeven van dit wettig betaalmiddel.

Op 27 april is het precies 50 jaar geleden dat Willem-Alexander geboren is. Natuurlijk een geweldige reden om daar een munt aan te wijden. Zoals altijd bij Koninklijke gebeurtenissen is dat dan een 50 en 20 Euro munt in goud en een tientje in zilver.

Allernieuwste Nederlandse herdenkingsmunt: Verjaardagstientje

Vanaf vandaag zijn deze munten te bestellen. De uitlevering zal pas aan het einde van de maand zijn. Ga direct naar de website en bestel uw munten. De verwachting is dat, zoals we dat al veel vaker zagen, de oplagen vrij snel uitverkocht zullen zijn.

Allernieuwste Nederlandse herdenkingsmunt: Verjaardagstientje

Wij hebben aan de officiële Nationale Omruilactie 10.000 circulatie tientjes ter beschikbaar gesteld om te ruilen. U hoeft daar niet op te wachten. U kunt gewoon vandaag uzelf al verzekeren van de munten op de speciale website. U kunt direct als extra bestelling een tientje in circulatie kwaliteit bestellen voor € 10,-.

Naast de losse munten is er nu ook weer een speciale set aangekondigd. Deze set is steeds weer snel uitverkocht. De verwachting is dat ook dit jaar de set weer zal uitverkocht zal zijn. Wacht dus niet te lang met bestellen.


Update: U kunt de nieuwste herdenkingsmunt van Willem-Alexander ook bemachtigen door uzelf in te tekenen op een exclusieve collectie van het Amsterdams MuntKantoor. In de Goud Collectie Koninkrijk der Nederlanden vindt u de gouden munt, terwijl het zilveren Verjaardagstientje middels de Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten Collectie te verkrijgen is.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor