Allerlaatste Olympische PyeongChang schaatsmunten tijdelijk verkrijgbaar

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Vorige week boden wij u de officiële Olympische munt met het thema ‘Schaatsen’ aan. De vraag naar de zilveren herdenkingsmunt bleek enorm te zijn. Alle Olympische schaatsmunten die beschikbaar waren voor de Nederlandse markt, waren in korte tijd vergeven!

Door de grote vraag heeft niet iedereen kunnen profiteren van de kennismakingsaanbieding waarmee € 20,- bespaard werd op de schitterende munt. Gelukkig is het ons gelukt om een klein aantal extra exemplaren van de herdenkingsmunt te verkrijgen. Deze munten arriveren morgen in ons logistieke centrum.

Heeft u nog geen exemplaar van de officiële schaatsmunt bemachtigd? Klik dan hier om direct naar de website te gaan waar u de zilveren herdenkingsmunt kunt reserveren. U betaalt nu nog € 79,95 in plaats van € 99,95 voor de schaarse munt. Dit is waarschijnlijk uw laatste kans om een exemplaar voor die prijs te verkrijgen!

De Olympische schaatsmunt is gemaakt van puur (99,9%) zilver. Bovendien is de munt geslagen in de hoogste kwaliteit die mogelijk is: Proof-kwaliteit. Door de combinatie van het hoge zilvergehalte, de hoge muntkwaliteit en het gedetailleerde ontwerp is het een schitterend eerbetoon aan de schaatssport.

De andere munten uit de officiële Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 collectie doen niet onder voor de schaatsmunt. Elke munt is gemaakt van hetzelfde pure zilver en geslagen in Proof-kwaliteit. Ook de oplage van de andere Olympische munten is streng gelimiteerd. Van elke munt zijn er wereldwijd slechts 25.000 zilveren exemplaren verkrijgbaar.

De beperkte oplage zorgt er helaas voor dat wij nog maar een klein aantal munten met het thema ‘schaatsen’ konden bemachtigen. Van de andere officiële munten uit de Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 collectie zijn wel wat meer exemplaren beschikbaar. Daarom kunnen wij u nu nog een compleetheidsgarantie bieden. Als u zich nu intekent op de collectie, dan heeft u de mogelijkheid om u 1 van de 5.000 complete collecties wereldwijd verzamelen.

Klik daarom hier om naar de pagina te gaan waar u uw eerste officiële Olympische Winterspelen 2018 munt kunt reserveren.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.