Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer nu de allereerste Afscheidsset van de Kroatische Kuna

(Leestijd: 1 minuut)

Na jaren van voorbereiding is Kroatië dit jaar toegetreden tot de Eurozone. In heel het land is de voormalige munteenheid massaal omgeruild voor de nieuwe Euro. Zeer waarschijnlijk worden alle oude Kroatische Kuna's nu omgesmolten en verkocht aan de metaalindustrie.

Nu de allerlaatste Kuna's geslagen zijn, zien wij een grote stijging in de vraag naar juist die munteenheid. In Nederland, maar zeker ook in andere landen binnen en buiten Europa. Speciaal voor hen is de officiële Afscheidsset van de Kroatische Kuna samengesteld.

Met uw kortingscode 2313EM2867 ontvangt u nu een Kennismakingsprijs van slechts € 19,95! De schaarse officiële Afscheidsset van de Kroatische Kuna is zeer beperkt beschikbaar. Klik nu hier om direct uw set met de kennismakingskorting af te roepen.

Door de grote belangstelling in voormalige munteenheden is een razend populair verzamelthema geboren. Inmiddels zijn de munten echter steeds slechter te verkrijgen op internationale markten. Een groot deel is omgesmolten, vernietigd of al in het bezit van verzamelaars. Wat maakt dat complete sets oude munten in goede kwaliteit erg schaars zijn.

Uw set met alle authentieke Kroatische Kuna-munten is onderdeel van de officiële Afscheid van de Nationale Munteenheid Collectie. Deze gewilde serie bestaat uit complete sets met oude valuta van Eurolanden. Per land zijn de munten gebundeld in een representatieve verpakking met de numismatische specificaties.

Als u de set behoudt, verwerft u ook het recht om de zeldzame Afscheidssets van andere landen te ontvangen. Er wordt u dan periodiek een andere bijzondere set met munten geheel vrijblijvend aangeboden. U ontvangt elke Afscheidsset 21 dagen op zicht. Uiteraard kunt u de toezending op elk moment stopzetten. Een e-mail, telefoontje of brief volstaat.

Ik wens u veel plezier met één van de grootste verzamelthema's van Europa.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor