Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Jubileumuitgifte ter viering van 10 Jaar Koningschap

(Leestijd: 1 minuut)

Volgende maand, op 30 april, is het precies 10 jaar geleden dat de troonswisseling plaatsvond. Om het 10-jarig koningschap van Willem-Alexander te vieren, wordt een officiële Jubileumuitgifte uitgegeven. Met dit Nationale Cadeau wordt het jubileum van Zijne Majesteit extra luister bijgezet.

De Jubileumuitgifte is zwaar verzilverd en geslagen in de allerhoogste muntkwaliteit: Proof. Ik heb goed nieuws voor u, want u kunt deze schitterende uitgifte nu gratis reserveren op onze website. U betaalt slechts een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van € 3,95.

De oplage van de Koning Willem-Alexander Jubileumuitgifte is echter strikt gelimiteerd tot slechts 10.000 exemplaren. Vanwege de enorme populariteit van het Koningshuis, zeker onder verzamelaars, zijn al deze exemplaren waarschijnlijk snel vergeven. Klik daarom nu hier en roep uw Jubileumuitgifte vandaag nog af.

Door de gelimiteerde oplage kan minder dan 1 op de 1.750 Nederlanders een de Jubileumuitgifte in Proof-kwaliteit bemachtigen. Het wordt dan ook aangeraden zo spoedig mogelijk uw gratis Jubileumuitgifte te reserveren. Omdat alle reserveringen strikt op volgorde van binnenkomst worden behandeld, bent u vandaag gegarandeerd op tijd.

Uitgifte 10-jarig jubileum Koning Willem-Alexander
Kwaliteit Proof (Hoogst mogelijke kwaliteit)
Metaal Zwaar verzilverd
Diameter 38 mm
Limiet Max. 1 per huishouden
Oplage Slechts 10.000 uitgiften - Reserveer direct uw exemplaar!

Uw Koning Willem-Alexander Jubileumuitgifte wordt begin april geslagen. Hierdoor kunnen wij naar verwachting halverwege de maand beginnen met de levering. Wanneer wij uw bestelling eenmaal hebben verzonden, geldt er een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.

De Jubileumuitgifte wordt u gratis en zonder vervolgleveringen aangeboden. Tijdens uw reservering worden u ook nog enkele andere aanbiedingen gedaan. Mocht u het Nationale Cadeau bijvoorbeeld veilig willen bewaren in een luxe presentatiecassette, dan kunt u die ook bestellen. U bent hier natuurlijk niet toe verplicht.

Ik wens u veel plezier met deze officiële uitgifte ter viering van het 10-jaar koningschap van Willem-Alexander.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor