Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bestel snel een betoverende Britse munt voor slechts € 19,95

(Leestijd: 1 minuut)

Eén van de bekendste boekenseries ter wereld gaat over tovenaarsleerling Harry Potter. Alleen al het eerste deel staat in de top vijf meest verkochte boeken wereldwijd. Tevens behoren de boeken tot de meest vertaalde verhalen allertijden. De zevendelige serie is verkrijgbaar in meer dan tachtig talen.

Om het 25ste jubileum van deze klassieker uit de kinderliteratuur te vieren, heeft de Britse Koninklijke Munt een officiële Harry Potter munt geslagen. Graag bied ik u de kans om deze bijzondere munt in B.U. kwaliteit te bemachtigen voor slechts € 19,95. U kunt uw bestelling hier aan ons doorgeven.

Door de enorme populariteit van Harry Potter is de interesse in de officiële Herdenkingsmunt echter immens. In het Verenigd Koninkrijk, maar zeker ook daarbuiten. Mis uw kans op de gewilde munt dus niet en klik snel hier om naar onze webwinkel te gaan.

In 1990 bedacht J.K. Rowling, de schrijfster van de boeken, het verhaal over Harry Potter tijdens een vier uur vertraagde treinreis van Manchester naar Londen. Uiteindelijk werd het eerste boek gepubliceerd in 1997. Sindsdien heeft het betoverende verhaal talloze jongeren over heel de wereld tot lezen aangezet.

Maar het zijn natuurlijk niet alleen jongeren die de boeken met plezier lezen. Wist u dat er in het Verenigd Koninkrijk zelfs een speciale Harry Potter uitvoering voor volwassenen is? Het enige verschil met de ‘jeugdeditie’ is de kaft, die serieuzer en minder kleurrijk is. Kennelijk wilde een aanzienlijk aantal volwassenen niet worden gezien met een kinderboek onder de arm.

Echter hoeft u zich niet te generen voor deze Harry Potter munt. Uw munt is immers geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated. Om deze kwaliteit te behouden, wordt uw exemplaar geleverd in de bijbehorende blisterverpakking van de Britse Koninklijke Munt. Deze representatieve verpakking beschermt uw Harry Potter munt en bevat interessante achtergrondinformatie.

Op het speciale Britse wettige betaalmiddel is de Zweinsteinexpress afgebeeld. Deze trein bracht de tovenaarsleerlingen vanaf Perron 9¾ naar hun school, Zweinstein. Rechts van de trein is een speciaal symbool afgebeeld. Dit symbool toont u het getal 25 of een bliksemschicht, afhankelijk vanaf welke hoek u naar de munt kijkt. Onderaan ziet u de tekst ‘25 Jaar Magie’.

Bent u zelf een liefhebber van de Harry Potter boeken of films? Dan is de officiële Herdenkingsmunt een bijzondere toevoeging aan uw verzameling. Daarnaast is het natuurlijk een uniek cadeau voor iemand die fan is van de serie.

Ik wens u heel veel plezier met deze gewilde Britse Harry Potter munt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor