Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Lady Di vereeuwigd in 24 karaat goud

(Leestijd: 1 minuut)

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat veel verzamelaars vooral geïnteresseerd zijn in munten met een Koninklijk thema. Dat geldt niet alleen voor Nederlandse verzamelaars. Ook in andere landen met een monarchie zijn munten met een Koninklijk onderwerp zeer gewild en meestal snel uitverkocht. Soms voordat wij u een exemplaar kunnen aanbieden.

Wij zijn dan ook verheugd dat u vandaag de kans heeft om een officiële munt ter herdenking van één van de populairste leden van het Britse koningshuis ooit te bemachtigen. Op deze schaarse munt van 24 karaat goud ziet u zowel Koningin Elizabeth II als de prinses van het volk, Prinses Diana.

Wij geven u graag een exclusieve korting op deze unieke gouden munt. Met de kortingscode 2308EM2834 bespaart u bijna 40% en ontvangt u de munt voor slechts € 59,95 (later € 99,95). Vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid wordt wel aangeraden snel te reageren. Klik dus nu hier om uw kortingscode direct te activeren.

De 24 karaat gouden munt ter ere van Lady Di is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof. Daarna is de munt direct veilig opgeborgen in een beschermende muntcapsule, waardoor de hoge kwaliteit gewaarborgd is. Hierdoor ontvangt u gegarandeerd een schitterend numismatisch meesterwerk. Vul daarom nu het reserveringsformulier in om uw munt af te roepen.

Prinses Diana heeft tijdens haar leven de harten van miljoenen veroverd. Helaas is er in 1997 op tragische wijze een einde aan haar leven gekomen. Tot op de dag van vandaag is Diana echter ongekend populair onder het Britse volk gebleven. De strikt gelimiteerde Kleinste Gouden Munt die u nu kunt reserveren, is dan ook uitgegeven ter herdenking van dit icoon van de 20e eeuw.

Waarom de vraag waarschijnlijk groter is dan het beperkte aanbod:

 • Uitgegeven ter ere van een van de populairste leden van het Britse koningshuis aller tijden
 • Uniek ontwerp: Prinses Diana en Koningin Elizabeth II op één munt
 • Geslagen in 24 karaat goud, in de hoogst mogelijke muntkwaliteit
 • Uiterst beperkt verkrijgbaar op de Nederlandse markt
 • Tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 59,95 in plaats van € 99,95, klik en bespaar direct

Indien u uw speciale kennismakingszending behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Kleinste Gouden Munten Collectie geplaatst. Periodiek wordt u dan één van de overige gouden munten geheel vrijblijvend aangeboden. U kunt zich uiteraard te allen tijde van deze reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ik wens u heel veel plezier met deze Kleinste Gouden Munt ter ere van Lady Di.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor