Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Zeldzame Ierse 15 Euro in Sterling Zilver Proof kwaliteit

(Leestijd: 1 minuut)

Via deze nieuwsbrief bied ik u regelmatig de mogelijkheid om een bijzondere buitenlandse munt te bemachtigen. Echter, het is al een hele poos geleden dat ik u een munt uit Ierland aan heb kunnen bieden. Graag breng ik daar vandaag verandering in.

Zo heeft u nu de kans om een zeer zeldzame Ierse 15 Euro aan uw verzameling toe te voegen. De oplage van deze speciale Euro-Herdenkingsmunt in Sterling zilver is zeer strikt gelimiteerd door de Centrale Bank van Ierland. Hierdoor was de munt al snel na de uitgiftedatum uitverkocht.

Gelukkig kon ik onlangs een aantal exemplaren overnemen van een bevriende Belgische handelaar. Maar mogelijk zijn het er niet genoeg. Juist doordat Ierse munten én 15 Euromunten weinig worden aangeboden, is de interesse waarschijnlijk extra groot. Klik dus snel hier en bestel uw munt direct.

De munt is uitgegeven ter ere van de Iers-Amerikaanse uitvinder John Philip Holland. Hij heeft de eerste moderne onderzeeboot voor de Amerikaanse marine, de USS Holland, ontwikkeld in 1897. Maar ook andere landen hebben van zijn onderzeeboten gebruikgemaakt. Japan bijvoorbeeld, maar ook Groot-Brittannië.

Het speciale Ierse betaalmiddel is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor is de USS Holland, die gematteerd op de themazijde van de munt is afgebeeld, duidelijk zichtbaar op een feilloze hoog-spiegelende achtergrond.

Er zijn slechts 10.000 zilver Proof munten geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Het originele genummerde Certificaat van Echtheid garandeert u dat u 1 van deze exemplaren bemachtigt. Tevens ontvangt u de bijbehorende luxe muntcassette van de Centrale Bank, waarmee u uw munt veilig en op representatieve wijze kunt bewaren.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze speciale Ierse Euro-Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor