Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Tijdelijk beschikbaar: Officiële Kroatische Kuna in 24-karaat goud

(Leestijd: 1 minuut)

Sinds de Euro is ingevoerd in Kroatië, is de interesse in oudere herdenkingsmunten van het land explosief gestegen. Binnen de EU, maar zelfs ook daarbuiten. Door deze grote internationale vraag en de strikt gelimiteerde oplagen zijn zilveren en gouden Kuna’s zeer lastig te verkrijgen. Zeker in Nederland.

Echter, vanwege uw inschrijving op onze nieuwsbrief bevindt u zich in een bevoorrechte positie. U behoort tot de selecte groep van verzamelaars die nu een waardevolle officiële gouden Kroatische Kuna kan bemachtigen. Er zijn maar 5.000 munten geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Slechts een heel klein deel is verkrijgbaar in Nederland.

Uw 24-karaat gouden Kuna is één van de allerlaatste gouden Kroatische herdenkingsmunten die is geslagen voor de invoering van de Euro. Het is dan ook een uniek verzamelstuk. Mis uw kans op deze waardevolle verrijking van uw verzameling niet en vul snel uw bestelformulier in.

Misschien vraagt u zich af waarom er een dalmatiër op deze gouden Kuna is afgebeeld? Uit onderzoek is gebleken dat de oorsprong van de Dalmatische hond in Kroatië ligt. Het hondenras komt namelijk voor in documenten en op tekeningen uit de 16e eeuw.

De muntontwerper heeft de karakteristieke vlekken van de dalmatiër een speciaal patroon gegeven. Deze zijn gemaakt in de vorm van verschillende Kroatische eilanden. Ook is een deel van het vasteland in reliëf weergegeven, met zeegolven op de achtergrond.

In de coronacrisis bereikte de goudprijs de hoogte stand ooit. Tegelijkertijd steeg ook de vraag naar gouden munten. Deze vraag is onverminderd groot gebleven. De verwachting is dan ook dat de 24-karaat gouden Kuna zeer zeker zal uitverkopen.

Er zijn slechts 39 exemplaren beschikbaar. Wees daarom snel en bestel nu uw gouden Kroatische herdenkingsmunt. U ontvangt uw munt in de bijbehorende presentatiecassette. Tevens ontvangt u het officiële Certificaat van Echtheid. Hieruit blijkt dat u één van de 5.000 exemplaren ter wereld in uw bezit heeft.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze bijzondere gouden munt uit Kroatië.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor