Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Prinses Beatrix is jarig! Profiteer tijdelijk van vorstelijke Verjaardagskorting

(Leestijd: 1 minuut)

Prinses Beatrix is vandaag 85 jaar geworden! Ter viering van deze heugelijke gebeurtenis, mogen wij u vandaag een exclusief aanbod doen. U ontvangt nu maar liefst 50% korting op de officiële Prinses Beatrix Geboorte-uitgifte in Sterling zilver.

Echter, u wordt aangeraden niet te lang te wachten met uw reservering. Helaas is er nog maar een zeer beperkt aantal Geboorte-uitgiften beschikbaar. Door de enorme populariteit van onze voormalige vorstin, vooral onder verzamelaars, is de vraag waarschijnlijk veel groter.

Hierdoor hebben wij geen exemplaar van de waardevolle Prinses Beatrix Geboorte-uitgifte op uw naam kunnen reserveren. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Klik dus snel hier om uw persoonlijke reserveringsformulier in te vullen.

Op een regenachtige maandagochtend in 1938, precies 85 jaar geleden, klonken er 51 kanonschoten door Nederland. Overal gingen de vlaggen in de top en door heel het land werd feest gevierd. Het moment waar men op wachtte was aangebroken. Prinses Beatrix was geboren.

Zoals u weet, groeide de kroonprinses uit tot een geliefde en bovenal gerespecteerde vorstin. In deze periode steeg de populariteit van het Koningshuis enorm. Maar ook vandaag de dag, bijna 10 jaar na de troonswisseling, is Prinses Beatrix één van de meest gewaardeerde leden van ons Huis Oranje-Nassau. Mis deze kans op het officiële eerbetoon in Sterling zilver dus niet en klik hier.

Uitgifte Geboorte Prinses Beatrix
Serie Beatrix, Prinses en Koningin der Nederlanden
Metaal Sterling (.925) zilver
Kwaliteit Proof (Hoogste kwaliteit)
Verjaardagsaanbieding Nu slechts € 39,95 (later € 79,95)

Door op het vorstelijke aanbod in te gaan, verkrijgt u tevens een exclusieve voorrang op de andere uitgiften van de Koninklijke mini-serie ‘Beatrix, Prinses en Koningin der Nederlanden’. Dat betekent dat u periodiek een van de overige strikt gelimiteerde Herdenkingsuitgifte zal worden aangeboden. U ontvangt uw zending(en) altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Elke uitgifte is voorzien van een Certificaat van Echtheid. Naast de numismatische details, bevatten deze certificaten ook meer achtergrondinformatie over Prinses Beatrix. U ontvangt tevens een op naam gesteld en genummerd Certificaat van Eigendom.

Ik wens u veel plezier met de officiële Prinses Beatrix Geboorte-uitgifte.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor