Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Zijne Majesteit verrichtte Eerste Slag officiële Willemstad Tientje

(Leestijd: 1 minuut)

Zoals u misschien heeft gelezen of gezien, zijn Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Kroonprinses Amalia op bezoek in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Donderdag bezochten zij de hoofdstad van Curaçao, Willemstad. Daar verrichtte Zijne Majesteit zelf de Eerste Slag van het officiële gouden Willemstad Tientje.

Dit betekent dat wij dit unieke wettige betaalmiddel al snel kunnen toezenden. Heeft u de officiële Nederlandse munt nog niet besteld? Dan raad ik u echt aan om dat nu te doen. De belangstelling in deze herdenkingsmunt ter ere van een UNESCO Werelderfgoed blijkt bijzonder groot te zijn. Veel groter dan het strikt gelimiteerde aanbod.

Daardoor is het waardevolle Willemstad Tientje in .900 goud al bijna uitverkocht. Hetzelfde geldt voor het officiële Vijfje in Sterling zilver. Klik daarom snel hier en bestel direct uw eerbetoon aan het erfgoed, nu nog voor de officiële uitgifteprijs.

Het officiële Willemstad Vijfje is een wettig betaalmiddel in Nederland met een nominale waarde van 5 Euro. De munt kan dus nooit minder dan 5 Euro waard worden. Als de vraag veel groter is dan het aanbod ontstaat er schaarste en dan kan de verzamelwaarde echter flink stijgen. Dat is in het verleden vaker met munten uit de UNESCO Werelderfgoed-serie gebeurd.

Het historische gedeelte van Willemstad is in 1997 verklaard tot UNESCO Werelderfgoed. Dit deel van de stad is afgebeeld op uw munt, inclusief de historische wijk ‘Punda’ waar de Eerste Slag plaatsvond.

De oplage van de Herdenkingsmunt is zeer strikt gelimiteerd door het Ministerie van Financiën. Als u de munt aan uw verzameling wilt toevoegen, kunt u daarom het beste direct uw bestelling plaatsen. De bestellingen blijven namelijk binnenkomen en deze worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Ik wens u veel verzamelplezier met het Willemstad Vijfje.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor