Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Nationale B.U. Set 2023: Voorintekening gestart

(Leestijd: 1 minuut)

Ook in dit nieuwe verzameljaar staan wij weer in dienst van de verzamelaar. Wij blijven ons uiterste best doen om u op de hoogte houden van de nieuwste uitgiften, tijdelijke aanbiedingen en unieke verzamelkansen. Zo kunt u zich vanaf vandaag hier inschrijven voor de gloednieuwe officiële Nationale B.U. Set 2023.

De Nationale B.U. Set is één van de meest verzamelde muntsets van Nederland. Echter, de oplage wordt dit jaar beperkt tot slechts 11.500 stuks. Eerdere sets met een zeer streng gelimiteerde oplage waren soms al na enkele dagen uitverkocht. Schrijf dus snel in via deze link, want op is op!

Ik heb de nieuwe jaarset nog niet zelf vastgehouden, want deze wordt nog geslagen. Echter raad ik u ten zeerste aan u vandaag al in te schrijven. Indien u de officiële Nederlandse muntset nu reserveert, bent u namelijk gegarandeerd van een exemplaar.

Uw Nationale B.U. Set wordt geleverd in de originele blisterverpakking en bevat alle Nederlandse munten van 2023, oplopend van 1 Eurocent tot en met 2 Euro. Dit is een unieke kans voor u, waarschijnlijk worden deze munten niet allemaal in omloop gebracht.

Deze jaarset is de tweede B.U. set in de nu al populaire serie ‘De Vier Elementen’. Zoals u op de afbeelding kunt zien, is ‘Water’ het thema van dit jaar. Een toepasslijk thema voor een Nederlandse muntset. Water is immers onlosmakelijk verbonden met onze geschiedenis.

Uitgifte Officiële Nationale B.U. Set 2023
Thema De Vier Elementen - Water
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage Slechts 11.500 sets! Reserveer snel hier een exemplaar
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Geleverd in representatieve blisterverpakking
Officiële uitgifteprijs Slechts € 29,95

Elke munt is in de hoogwaardige kwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Dit betekent dat het de eerste exemplaren zijn die zijn geslagen met speciaal gepolijste muntplaatjes. Tevens worden de glanzende munten na het slaan met veel zorg in de beschermende en representatieve verpakking geplaatst.

Door de streng gelimiteerde oplage zijn er helaas vaak verzamelaars die te laat zijn om een exemplaar te bestellen. De set is dan volledig uitverkocht, of wordt alleen nog voor hogere bedragen verhandeld. Wilt u de boot niet missen? Meld u dan nu eenvoudig aan voor de Officiële Nationale B.U. Set Collectie.

Uw naam wordt dan op de exclusieve reserveringslijst voor de gewilde sets geplaatst. Zo weet u 100% zeker dat u niet alleen de set van 2023, maar ook die van de aankomende jaren, gegarandeerd kunt bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs.

Als u bent ingeschreven op de reserveringslijst, wordt u bovendien ook bij beschikbaarheid één van de schaarse officiële Nationale B.U. Sets van voorgaande jaren aangeboden. Zo kunt u eenvoudig uw collectie compleet maken. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht, zonder risico, en verzamelt de sets alleen zolang als u dat wilt.

Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwste Nationale B.U. Set.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor