Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Is deze waardevolle Zuid-Afrikaanse munt iets voor u?

(Leestijd: 1 minuut)

Er zijn een aantal munten die zó bekend zijn, dat ook veel mensen buiten de muntenwereld ervan hebben gehoord. Zo is de Krugerrand uit Zuid-Afrika één van de meest herkenbare en iconische munten ter wereld. Deze legendarische munt wordt sinds 1967 geslagen en sindsdien zijn er vele miljoenen exemplaren van verkocht.

Wij zijn dan ook verheugd om u deze officiële 2 Ounce zilveren Krugerrand uit 2023 te kunnen aanbieden. Vooral omdat deze gewilde munt een zeer bepekte oplage heeft. De Krugerrand van 2023 heeft een diameter van wel 50 millimeter, bevat ruim 60 gram zilver en is geslagen in de allerhoogste kwaliteit!

Vanwege deze uitzonderlijke specificaties kunt u zich voorstellen dat de vraag extra hoog zal zijn. Dankzij onze goede relatie met de Zuid-Afrikaanse Munt hebben wij gelukkig een aantal exemplaren voor de Nederlandse verzamelaars kunnen verkrijgen. Klik nu hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en één van deze schitterende munten te bemachtigen.

In de jaren zeventig won de gouden Krugerrand snel aan populariteit en bekendheid. Rond 1980 was de munt zelfs goed voor bijna 90% van de wereldwijde afzet van gouden beleggingsmunten. Hoewel dat niet meer het geval is, blijft de munt zeer gewild onder zowel beleggers als verzamelaars.

Ondanks de gigantische populariteit werd er pas in 2017 voor het eerst een zilveren variant uitgegeven. Tot grote vreugde van verzamelaars. Er bleek zo veel vraag naar te zijn dat deze in korte tijd compleet was uitverkocht. Vanwege dit enorme succes werd de munt ook in 2018 geslagen en weer bleek de vraag groter te zijn dan het aanbod. Sindsdien is de 2 Ounce puur zilveren Krugerrand Herdenkingsmunt een vast onderdeel van het numismatische programma van Zuid-Afrika.

Metaal Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit Hoogst mogelijke kwaliteit (Proof)
Gewicht 2 Troy ounce (62,2 gram)
Beschikbaarheid 20 exemplaren - Bestel snel hier
Inclusief Certificaat van Eigendom en luxe officiële cassette

Ik wens u veel plezier met deze iconische Herdenkingsmunt uit Zuid-Afrika.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor