Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

De officiële Verjaardagsuitgifte ligt voor u klaar

(Leestijd: 1 minuut)

Prinses Beatrix is bijna jarig! Om de 85ᵉ verjaardag van onze voormalige vorstin extra luister bij te zetten, wordt er een officiële Verjaardagsuitgifte geslagen. Ik heb goed nieuws voor u, want dit waardevolle Nationale Cadeau is tijdelijk gratis verkrijgbaar op Verjaardagsuitgifte.nl.

De oplage van de Verjaardagsuitgifte is strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 exemplaren. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de muntenwereld, stellen wij deze uitgiften kosteloos ter beschikking. De vraag blijkt echter groter te zijn dan van tevoren werd gedacht. Inmiddels is een fors deel al vergeven.

Minder dan 1 op de 3.500 Nederlanders kan een Verjaardagsuitgifte bemachtigen. Het wordt dan ook aangeraden zo spoedig mogelijk uw gratis Verjaardagsuitgifte af te roepen. Omdat alle reserveringen strikt op volgorde van binnenkomst worden behandeld, bent u vandaag gegarandeerd op tijd.

Uitgifte 85ᵉ Verjaardag Prinses Beatrix
Kwaliteit Uncirculated
Metaal Zwaar verzilverd
Diameter 38 mm
Limiet Max. 1 per huishouden
Oplage Slechts 5.000 uitgiften - Reserveer direct uw exemplaar!

Uw Verjaardagsuitgifte zal rond de verjaardag van Prinses Beatrix, 31 januari, worden geleverd. U ontvangt de zending zonder vervolgleveringen en betaalt alleen een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 3,95. Mocht u het Nationale Cadeau veilig willen bewaren in een luxe presentatiecassette, of de officiële certificaten willen bemachtigen, dan kunt u die ook bestellen.

Ik wens u veel plezier met deze officiële uitgifte ter viering van de verjaardag van de voormalige Koningin der Nederlanden.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor