Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Het Amsterdams MuntKantoor wenst u een gelukkig nieuwjaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Hierbij wensen wij u een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Vandaag blikken wij graag samen met u terug op het muntjaar van 2022. Deze zal weer vol met prachtige Herdenkingsmunten en nieuwe uitgiftes. Weet u bijvoorbeeld nog de twee zilveren Vijfjes die in 2022 zijn geslagen? Het ‘Verdrag van Maastricht’ Vijfje en het ‘Piet Mondriaan’ Vijfje. Naar beide Herdenkingsmunten was de vraag enorm.

Vanwege de hoge interesse willen wij u graag nu de mogelijkheid bieden om de toekomstige waardevolle zilveren Herdenkingsmunten van Nederland in 2023 en daarna gegarandeerd te ontvangen, zonder verplichtingen. Een unieke kans voor u. Door de enorme vraag zijn deze officiële wettige betaalmiddelen in Sterling zilver vaak razendsnel uitverkocht.

U kunt zeer voordelig kennismaken met het enorm populaire verzamelgebied. Met uw kortingscode ontvangt u maar liefst 50% introductiekorting op uw eerste munt. Vul de code ‘2251EM2803’ in tijdens het reserveren of klik hier om uw kortingscode automatisch toe te passen. U ontvangt de originele zilveren Herdenkingsmunt dan voor slechts € 29,95 (later € 59,95).

Ter kennismaking ontvangt u de officiële Nederlandse 5 Euro ‘Kinderdijkse Molens’. Dit speciale wettige betaalmiddel is geslagen in Sterling zilver en in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. U ontvangt dus een hoogwaardige Herdenkingsmunt en bespaart ook nog eens fors. Wij raden u wel aan snel te reageren, want deze actie geldt alleen in de eerste week van 2022.

De munt maakt deel uit van de Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten Zilvercollectie. Door de historische onderwerpen, schitterende motieven en uitzonderlijke kwaliteit van de munten is dit één van de populairste verzamelgebieden van ons land. Tegelijkertijd is de beschikbaarheid gelimiteerd. Het aantal collecties is immers afhankelijk van de oplage van de munten.

Vanwege de beperkte oplage hebben veel mensen moeite om hun verzameling Nederlandse munten compleet te krijgen. Met de officiële Zilvercollectie ontvangt u elke nieuwe munt gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs. Daarbij zijn enkele munten die elders zijn uitverkocht mogelijk nog wel verkrijgbaar via deze waardevolle serie. Vul daarom snel uw formulier in en profiteer van uw kennismakingsaanbieding.

Indien u uw ‘Kinderdijkse Molens’ munt behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten collectie geplaatst. Er wordt u dan geheel vrijblijvend ongeveer eens per maand een andere munt uit de serie toegezonden. U ontvangt uw zendingen natuurlijk 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht, voor zolang als u dat zelf wilt.

Ik wens u veel plezier met deze kennismaking met een waardevol Nederlands verzamelgebied.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor