Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Grootste toneelschrijver krijgt een prachtige puur zilveren herdenking

(Leestijd: 1 minuut)

"To be, or not to be, that is the question" is één van de meest aangehaalde citaten uit de gehele wereldliteratuur. Niet voor niks dus dat William Shakespeare de grootste toneelschrijver is die Engeland ooit heeft voortgebracht.

Vandaag kunnen wij u een prachtige puur zilveren Herdenkingsmunt van deze taalkunstenaar aanbieden. Met een nominale waarde van maar liefst 20 Euro en een zeer beperkte oplage hebben wij waarschijnlijk veel minder aanbod dan dat de vraag zal zijn.

De 20 Euromunt is gloednieuw en kan nog voor de Kerst naar u worden toegezonden. Ondanks de recente uitgifte is deze bijzondere puur zilveren Shakespeare echter nu al bijna uitverkocht bij Monnaie de Paris! Klik snel hier en bestel op uw exemplaar op onze website. OP=OP.

Geboren in Engeland in 1564, drukte Shakespeare zo'n onuitwisbare stempel op de taal van zijn land dat de Engelse taal nog steeds vaak wordt aangeduid als "Shakespeare's taal". Even begaafd in komedie als tragedie, schreef hij niet minder dan zevenendertig dramatische werken, waaronder de beroemde Romeo en Julia en Hamlet. Om hem hulde te brengen, slaat de Monnaie de Paris een puur zilveren Herdenkingsmunt voor verzamelaars.

Op de achterzijde van de 20 Euromunt ziet u drie zeer bekende citaten van William Shakespeare in het Frans, Engels en Duits. Onder de schrijfveer ziet u de nominale waarde en de munthuistekens. Op de voorzijde ziet u een artistiek portret van William Shakespeare zelf.

Uw Herdenkingsmunt wordt geslagen in de hoogste numismatische kwaliteit: Proof. Een fijne Proofmunt wordt geslagen door middel van speciaal geprepareerde matrijzen en muntplaatjes. Dit unieke verzamelobject wordt geleverd met officiële cassette en Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 3.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

Ik wens u veel plezier met deze zeldzame 20 Euromunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor