Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer nu de officiële Rolling Stones munt!

(Leestijd: 1 minuut)

Het einde van het jaar komt snel dichterbij. Sinterklaas is het land uit, kerstbomen worden opgetuigd en sinds gistermiddag kan er niet meer worden gestemd op de Top 2000. Het is dan ook toevallig dat wij u vandaag een gloednieuwe officiële munt mogen aanbieden van een band die vorig jaar maar liefst vier keer in de top 100 van deze lijst stond.

De Britse Herdenkingsmunt die u kunt reserveren is geslagen ter ere van The Rolling Stones. Door de populariteit van de band achter hits zoals Paint it Black, Sympathy For The Devil en Angie is de vraag naar de munt enorm. De verwachting is dat er veel meer vraag dan aanbod is.

Dat was ook het geval met de officiële Britse munten ter ere van Queen, Elton John en David Bowie. Toch zijn de oplages van diverse uitvoeringen van deze Rolling Stones munt weer zeer strikt gelimiteerd. Mis uw kans dus niet en klik snel hier om uw exemplaar te reserveren.

De munt wordt uitgegeven ter ere van het zestigjarig bestaan van The Rolling Stones. Zoals u kunt zien, is het portret van wijlen Koningin Elizabeth II op de munt afgebeeld. Waarschijnlijk is het één van de laatste Britse Herdenkingsmunten waarop haar portret wordt geslagen. Immers zal het portret van Koning Charles III voor alle muntstempels worden gebruikt.

De Rolling Stones munt is de vijfde uitgifte in de immens populaire Music Legends serie van de Britse Koninklijke Munt. Hiermee eert het Verenigd Koninkrijk artiesten die van grote invloed zijn geweest op de hedendaagse muziek. Queen was, in 2020, de eerste band die op deze wijze werd geëerd.

Op onze beveiligde bestelpagina kunt u de Rolling Stones munt reserveren vanaf slechts € 19,95. De versie in Brilliant Uncirculated kwaliteit wordt geleverd in een kleurrijke uitvouwbare verpakking met uitgebreide achtergrondinformatie. Deze strikt gelimiteerde zilveren uitvoering met gekleurde letters is voorzien van een luxe muntcassette, compleet met het Certificaat van Echtheid.

De oplage van de 1 Troy Ounce zilveren Rolling Stones munt is beperkt tot slechts 8.000 exemplaren wereldwijd. Naar verwachting is deze uitvoering dan ook zeer snel uitverkocht. Dat zagen wij ook bij de vorige munten uit de Music Legends-serie met een gelimiteerde oplage. Indien u de zilveren Rolling Stones munt dus wilt bemachtigen, raden wij aan vandaag nog uw persoonlijke reserveringsformulier in te vullen.

Houdt u er rekening mee dat de levering in januari plaatsvindt. Er is een kans dat wij de bestellingen nog dit jaar kunnen verzenden, maar dat kunnen wij u niet garanderen. Zoals altijd worden de reserveringen behandeld op volgorde van binnenkomst. Des te sneller u uw reservering plaatst, des te sneller u uw munt waarschijnlijk zult ontvangen.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Britse Herdenkingsmunt ter ere van The Rolling Stones.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor