Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer nu de allereerste Kroatische Euromunten!

(Leestijd: 1 minuut)

In 2023 wordt het gebied met de Euro als wettig betaalmiddel uitgebreid. Kroatië treedt toe tot het selecte gezelschap van landen waar de Euro is ingevoerd. Verzamelaars over heel de wereld kijken naar dit unieke moment uit. De vraag naar complete Eurosets uit nieuwe Eurolanden is immers extreem hoog. De gewilde Euro's uit Kroatië zal u daarom ook niet snel in uw portemonnee aantreffen.

Ook wij merken dat de vraag naar de nieuwe Kroatische Euromunten enorm is. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft zelfs moeten bijspringen om ervoor te zorgen dat er genoeg Euromunten voor de Kroaten zelf zijn. Voor de verzamelaars uit de rest van de wereld is het aantal totale sets dus helemaal zeer beperkt.

De oplage van munten uit kleinere Eurolanden is strikt gelimiteerd, maar dankzij de inzet van onze muntexperts kunnen wij u de officiële Euroset van Kroatië nu aanbieden. U ontvangt uw set voor de eenmalige kennismakingsprijs vanaf slechts € 9,95 (later € 29,95). Het advies is om snel te reageren. Klik nu hier en bestel direct!

Het is al bijna acht jaar geleden dat een land de succesvolle munt mocht introduceren. De selectiecriteria zijn immers zeer streng. Ter herdenking aan deze bijzondere toetreding is er een unieke uitgifte geslagen die u alleen in deze Eurosets vindt.

De toewijzing van de eerste Euroset van Kroatië vindt strikt plaats op volgorde van binnenkomst van de reserveringen. Vul daarom nu het Afroepformulier in om de gewilde introductieset te bemachtigen, want OP=OP!

Indien u de eerste optie op de bestelpagina kiest en uw Kroatische Euroset behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Eurosets uit alle Eurolanden Collectie geplaatst. Dat betekent dat u voorrang krijgt op de gewilde sets die nog verschijnen. Ook zal u periodiek, bij beschikbaarheid, één van de andere schaarse Eurosets geheel vrijblijvend worden aangeboden. Natuurlijk ontvangt u uw zendingen 21 dagen vrijblijvend op zicht, zonder verplichtingen.

Ik wens u veel plezier met de officiële Euroset van Kroatië.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor