Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Ontdek gewilde 2 Euromunten met deze speciale aanbieding

(Leestijd: 1 minuut)

De intreding van de Euro in Kroatië komt steeds dichterbij. Muntverzamelaars over de hele wereld wachten hier al een lange tijd op. Het is inmiddels al bijna acht jaar geleden dat een land de succesvolle munt mocht introduceren.

De Euro als officiële munteenheid in Kroatië betekent namelijk nieuwe 2 Euromunten. Eén van de meest gewilde munten in Europa. Om u alvast kennis te laten maken met dit populaire verzamelthema heeft het Amsterdams MuntKantoor voor u vandaag een speciale aanbieding!

Deze set bevat de unieke Nederlandse Herdenkingsmunt "Het Koninklijk Dubbelportret". Daarnaast ontvangt u een speciale Italiaanse Twee Euro met daarop de bedanking van het zorgpersoneel tijdens de Coronapandemie. U ontvangt deze twee bijzondere munten samen voor de eenmalige prijs van slechts € 9,95 (later € 19,90). Verzilver nu uw kortingscode 2247EM2752 op onze website.

Het aantal verschillende 2 Euro herdenkingsmunten dat een land jaarlijks mag uitgeven is strikt gelimiteerd door de Europese Centrale Bank. Ook is de oplage van deze munten extreem laag. De kans dat u de schaarse wettige betaalmiddelen in uw portemonnee tegenkomt is hierdoor erg klein. Door de internationale interesse en de lage oplage, is de waarde van sommige munten bovendien fors gestegen.

Numismatische specificaties:

Serie Officiële € 2,- Collectie
Metaal 2x Bi-Metaal
Kwaliteit 2x Uncirculated
Diameter 2x 25.75 mm
Limiet Slechts 5.000 complete Collecties
Kennismakingsaanbod € 9,95 (later € 19,90) voor 2x € 2,- munten

Uw kennismakingsset bestaat uit twee schitterende officiële Euromunten:

 • "Het Koninklijk Dubbelportret" van Nederland
 • "Grazie" van Italië

Indien u uw 2 Euro kennismakingszending behoudt, wordt u ongeveer eens per maand een zending met twee nieuwe munten aangeboden. Deze zijn stuk voor stuk voorzien van de Certificaten van Echtheid en muntkaarten. Bovendien ontvangt u bij een vervolglevering ook geheel gratis een speciaal verzamelsysteem waarin u uw munten uitstekend kunt bewaren. U ontvangt de Herdenkingsmunten geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht en u kunt de toezendingen op elk moment stopzetten. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

Door de grote internationale vraag naar de Officiële € 2 Collectie en de strikt beperkte oplage wordt u geadviseerd zo snel mogelijk van uw unieke kennismakingaanbod gebruik te maken. Klik daarom hier en reserveer vandaag nog.

Ik wens u veel plezier met het populairste verzamelthema van Europa

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor