Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Laatste exemplaren exclusieve zilveren Wolfsmunt nu verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Het zal u vast niet zijn ontgaan: in Nederland lopen steeds meer wolven op de Veluwe. Een deel van de mensen juicht dit toe, anderen vinden het juist een heel beangstigend idee. Deze tegenstrijdigheid is prachtig uitgebeeld op de zeldzame zilveren munt die wij u vandaag kunnen aanbieden.

De waardevolle munt is geslagen in 2 Troy Ounce puur zilver, waarbij een aantal indrukwekkende munttechnieken zijn gebruikt. Zo imponeert de unieke Wolfsmunt door de speciale Black Proof-afwerking en het ultra hoge reliëf. Ook springen de glimmende ontblote tanden en het wolfshoofd van het ontwerp af door een innovatieve 3D techniek.

De wereldwijde oplage van de unieke zilveren munt is strikt gelimiteerd tot 999 exemplaren. Daarvan hebben wij nu slechts 10 exemplaren ter beschikking. Door de grote vraag zijn deze waarschijnlijk spoedig uitverkocht. Wees er snel bij en klik nu hier om uw bestelling te plaatsen.

De innovatieve munt is afkomstig uit Mongolië. De grote van de wolvenpopulatie is daar rond de 30.000 dieren. De weidse landschappen en wijd open valleien van Mongolië zijn een perfecte jachtomgeving voor een wolvenroedel. Ze leggen daar grote afstanden af bij het jagen op voedsel en kunnen daarbij snelheden bereiken van 85 km/u.

Het ontwerp van de voorzijde is een ware blikvanger. De angstaanjagende ontblote tanden van de Mongoolse wolf springen van het oppervlakte af. Het logo van de Bank of Mongolia is boven de tanden geëtst, in plaats van de neus van de wolf. Op de andere zijde ziet u de sierlijke en vredige kant van het dier.

Uw puur zilveren wolfsmunt wordt geleverd in de officiële verpakking en met een Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de zeer beperkte oplage van 999 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft. Hierop ziet u ook de unieke hoge afwerking staan: Black Proof. Bestel nu snel uw exemplaar!

Ik wens u veel plezier met dit prachtige eerbetoon aan het mysterieuze roofdier.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor