Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bespaar tijdelijk 67% op deze schaarse Eerste Euro Afslag

(Leestijd: 1 minuut)

Weet u nog het moment dat de Euro werd ingevoerd als wettig betaalmiddel in Nederland? De grote verandering van de Gulden naar de Euro is inmiddels alweer bijna 21 jaar geleden. Ter viering van deze gelegenheid willen wij u graag kennis laten maken met één van de meest bijzondere herdenkingsuitgiften: De Eerste Euro Afslagen.

Veel verzamelaars zijn al in het bezit van de allereerste Herdenkingseuro's die landen uitgaven. De meeste van deze munten zijn dan ook al lang uitverkocht en enorm in waarde gestegen. Soms betalen verzamelaars zelf meer dan € 1.000, - per munt.

Om u kennis te laten maken met dit zeer gewilde verzamelthema hebben wij een unieke Eerste Euro Afslag drie dagen voor u gereserveerd. Met de kortingscode 2244EM2744 bespaart u maar liefst 67%! Klik snel hier om uw uitgifte af te roepen.

Met uw kortingscode wordt de speciale Herdenkingsuitgifte van San Marino u toegestuurd voor slechts € 9,95 (later € 29,95). Reageer snel, vanwege de grote internationale vraag naar de serie kan uw reservering niet langer dan drie dagen worden vastgehouden. Als wij uw reservering na die tijd niet hebben ontvangen zijn wij genoodzaakt om ook andere verzamelaars een kans te geven.

U ontvangt uw Eerste Euro Afslag van San Marino 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. Als u uw zending behoudt, verwerft u tevens het recht de overige uitgiften te verzamelen. Periodiek zal u een andere Eerste Euro Afslag worden aangeboden. U kunt zich op elke moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ik wens u heel veel plezier met deze unieke herdenkingsuitgifte.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor