Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Exclusieve San Marino B.U. Set zeer beperkt beschikbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Weet u nog de B.U. Set uit het Vaticaan die ik u in juni mocht aanbieden? Deze was binnen zeer korte tijd volledig uitverkocht. Officiële Eurosets van kleine onafhankelijke staten zijn altijd zeer gewild. Dit komt mede door de extreem gelimiteerde oplage van deze muntsets.

Van deze exclusieve B.U. Set van San Marino zijn bijvoorbeeld in totaal slechts 9.000 exemplaren uitgegeven. Naar verwachting is de vraag dan ook veel groter dan het aanbod. De oplage van een B.U. Euroset wordt altijd gebaseerd op het aantal inwoners van het land, terwijl er wereldwijd een zeer grote interesse is in de sets.

Gelukkig heeft één van onze muntexperts een klein aantal sets naar Nederland kunnen krijgen. Hierdoor heeft u nu de kans om deze zeldzame San Marino Euromunten aan uw collectie toe te voegen. Klik snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en de wereldwijd gewilde muntset te bestellen.

Deze uitvoering van de B.U. Set 2022 van San Marino is extra bijzonder. Naast de standaard Euromunten van 1 Cent tot en met 2 Euro vindt u in de set ook een unieke zilveren 5 Euromunt. Op de voorzijde van de munt staat een symbolische compositie van de drie grote torens de berg Titano. De drie veren staan symbool voor de Republiek San Marino. U ziet op de keerzijde van de 5 Euromunt de "La Prima Torre". Het is het grootste en oudste fort van de drie en daterend uit de 11de eeuw.

De exclusieve set met de officiële Euromunten van San Marino staat in het teken van "International Mountain Day". Een feestdag die in het leven is geroepen door de Algemene Vergadering van de VN. Het doel van deze dag is om het publiek bewust te maken van hoe belangrijk het behoud en de ontwikkeling van onze bergecosystemen zijn. De bergen zijn van onschatbare waarde als het gaat om primaire hulpbronnen.

Uw prachtige muntset wordt geleverd in de officiële Blisterverpakking van San Marino. Deze hoogwaardige verpakking zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Bovendien kunt u alle negen munten in uw set eenvoudig en volledig bekijken.Op onze website vindt u een grotere foto waarop u de verpakking kunt bekijken.

Ik wens u veel plezier met uw exclusieve San Marino muntset in Brilliant Uncirculated kwaliteit.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor