Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Zeldzame gekleurde 10 Euro in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Elke week gaat wel een aantal keer de telefoon waarbij ik verzamelaars aan de lijn krijg met dezelfde vraag: "Hebben jullie nog speciale Maltese munten?". Vaak moet ik onze verzamelaars teleurstellen, omdat deze Herdenkingsmunten zeer gewild zijn. Echter heb ik vandaag goed nieuws voor u!

Afgelopen week had één van onze muntexperts de unieke kans om nog een klein aantal van een bijzondere 10 Euromunt in Sterling zilver te verkrijgen. Die mogelijkheid wilde ik natuurlijk niet voor u laten liggen. Zeker niet omdat dit een zeer unieke gekleurde Maltese munt is die wij u kunnen aanbieden.

Door de beperkte beschikbaarheid van slechts 18 exemplaren en de grote belangstelling, verwachten wij dat de zeldzame Herdenkingsmunt snel uitverkocht zal zijn. Wilt u een exemplaar aan uw verzameling toevoegen? Wacht dan niet te lang met reageren. Klik hier om direct uw formulier in te vullen.

De Herdenkingsmunt staat in het teken van "40 jaar de Republiek van Malta", een belangrijke gebeurtenis voor veel Maltezen. Na 7 jaar te hebben geleefd onder de grondwet van Groot-Brittannië kwam de Maltese "Labour Party" aan de macht. Zij vonden dat Malta een eigen liberale grondwet nodig had. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. Na jaren van verhitte debatten werd er uiteindelijk toch met een overweldigende meerderheid het amendement, dat Malta tot een republiek maakte, goedgekeurd door het Huis van Afgevaardigden.

De Sterling zilveren 10 Euro van 40 jaar Republiek Malta is geslagen in Proof, de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor is het gedetailleerde muntontwerp een ware blikvanger. Om de Proof kwaliteit te garanderen worden alle munten direct na de slag één voor één voorzichtig verpakt in een beschermende muntcapsule. Hierdoor ontvangt u een prachtige munt, zonder oneffenheden.

De Maltese Herdenkingsmunt is voorzien van de alle belangrijke toebehoren. Uw exemplaar zal geleverd worden in de luxe presentatiecassette, compleet met Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 5.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

Ik wens u veel plezier met deze zeldzame 10 Euro munt in Sterling zilver.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor