Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bemachtig nu deze puur zilveren glas in lood munt

(Leestijd: 1 minuut)

Zo nu en dan wordt er één geslagen. Een unieke munt met een verfrissend ontwerp. Echte zeldzame verzamelstukken waarvan ik weet dat de vraag extra hoog zal zijn. Een prachtig voorbeeld hiervan is deze gloednieuwe munt waarop het Roosvenster van de Kathedraal di Sante Maria in Florence te zien is.

Door een zeer gelimiteerde oplage en een strikte allocatie hebben ik slechts 5 stuks voor onze verzamelaars kunnen bemachtigen. Deze mag ik u vandaag aanbieden, maar naar verwachting zal het puur zilveren Roosvenster snel uitverkocht zijn. Mis uw kans niet en klik nu hier om uw reservering af te roepen!

Op de keerzijde van de munt ziet men het prachtige kleurrijke glaswerk van de Heilige Maagd Maria. Zij is omringd door engelen. Wanneer u de munt in het zonlicht houdt krijgt u een prachtig glas-in-lood effect. De voorzijde van de munt stelt het Roosvenster voor dat vanaf de buitenkant van de Kathedraal di Sante Maria te zien is.

De kathedraal van Florence werd in 1412 gewijd aan Santa Maria del Fiore, de Maagd van de Bloem. Dit was een duidelijk toespeling op de lelie, het symbool van de stad Florence. De kathedraal bevindt zich in het historische centrum van Florence en is de op twee na grootste kerk ter wereld. De grote toeristische trekpleister is onderdeel van de UNESCO-werelderfgoedlijst. Dit maakt de verzamelwaarde van de puur zilveren munt extra hoog. Vul daarom vandaag nog uw reserveringsformulier in en bemachtig één van de vijf exemplaren.

Uitgifte The Rose Window of Saint Mary of the Flower
Metaal Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit Proof-like
Oplage Slechts 300 exemplaren
Uw prijs Tijdelijk slechts € 699, -. Bestel snel!

De Roosvenstermunt heeft een ongelooflijk ontwerp, een unieke vorm en is deels gemaakt van echt glas. U ontvangt uw prachtige munt, met Certificaat van Echtheid en in een houten verpakking die handgemaakt is in Italië, indien u hier op tijd uw reservering plaatst. Er is een zeer beperkte oplage van slechts 300 stuks wereldwijd!

Ik wens u veel plezier met deze unieke combinatie van een prachtig glaswerk in een puur zilveren munt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor