Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

72 uur voor u gereserveerd! Exclusieve Koninklijke uitgifte

(Leestijd: 1 minuut)

Op 7 december 2003 vond een historisch moment plaats. De geboorte van onze Kroonprinses Amalia. Weet u nog haar eerste beelden op het witte kussen in de armen van de jonge, toen nog Prins, Willem-Alexander? Inmiddels wordt Prinses Amalia in december alweer 19 jaar en is zij afgelopen september begonnen met haar studie aan de Universiteit van Amsterdam.

Ter viering van onze Kroonprinses is er een Koninklijke Herdenkingsuitgifte geslagen. Eén exemplaar van deze officiële Geboorte-uitgifte is tijdelijk op uw naam gereserveerd. Met de kortingscode 2240EM2731 ontvangt u bovendien een speciale korting van 50%!

Vanwege de hoge verwachte interesse in de uitgifte van de Geboorte van Prinses Amalia wordt uw exemplaar slechts drie dagen voor u vastgehouden. Daarna krijgen andere verzamelaars een kans en kunnen wij geen levering meer garanderen. Klik dus nu hier om uw uitgifte af te roepen en uw kortingscode te activeren.

Voor het verzilveren van uw eerste uitgifte van de Willem-Alexander & Máxima Collectie kunt u hier het reserveringsformulier invullen. Wees er snel bij want de voorraad is zeer beperkt. Wanneer de uitgifte is uitverkocht, vervalt ook uw aanbod.

Uitgifte Geboorte van Prinses Amalia
Collectie Officiële Willem-Alexander & Máxima Collectie
Metaal Zwaar verzilverd en 24-karaats verguld
Aanbieding Tijdelijk voor slechts € 19,95 (later € 39,90)
Uw kortingscode 2240EM2731 (Activeer uw code direct via deze link!)

Met de officiële Willem-Alexander & Máxima Collectie wordt een numismatische reis gemaakt door het leven van ons Koningspaar. U verzamelt schitterende uitgiften ter herdenking van gebeurtenissen zoals de verloving, de bruiloft en de troonwisseling.

Er zijn maximaal 5.000 complete collecties wereldwijd. Reageer direct om de exclusieve kans te krijgen om één van deze collecties te verzamelen. Alle zwaar verzilverede uitgifte zijn 24-karaats verguld en hebben een prachtige gekleurde muntafbeelding van het Koningspaar. Daarnaast is het geslagen in de superieure kwaliteit Proof-Like, passend bij een Koninklijke uitgifte.

Ik wens u veel verzamelplezier met misschien wel het belangrijkste verzamelthema van ons land.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor