Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Eerste officiële munt ter herdenking van Koningin Elizabeth

(Leestijd: 1 minuut)

De wereld is nog steeds in de ban van het overlijden van Queen Elizabeth II. Voor het laatste afscheid stond in het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld een kilometerslange rij. Ook The Royal Mint neemt een laatste afscheid met een prachtige Herdenkingsmunt die voor elke verzamelaar beschikbaar is.

Het bijzonderste aan deze 5 Britse Pond is misschien nog wel dat niet alleen de Britse vorstin is afgebeeld. Het eerste officiële Muntportret van Koning Charles III is namelijk ook te zien. Een historische verandering nadat het iconische portret van Queen Elizabeth II 70 jaar lang op al het muntgeld is geslagen.

Door de enorme vraag naar Queen Elizabeth II munten was de waardevolle Britse Sovereign die ik vorige maand mocht aanbieden zeer snel uitverkocht. Dat zal bij deze eerste officiële Herdenkingsmunt niet anders zijn! Klik snel hier en reserveer nu uw exemplaar.

Op de themazijde van de munt zijn twee portretten van Queen Elizabeth II afgebeeld. Links ziet u het portret van een jonge Elizabeth die de kroon pas heeft ontvangen, rechts het portret van dezelfde vorstin met vele jaren ervaring. Het eerste muntportret van Koning Charles III, persoonlijk goedgekeurd door Zijne Majesteit, is afgebeeld op de voorzijde.

De eerste officiële Herdenkingsmunt is geslagen in de hoge kwaliteit "Brilliant Uncirculated". Dit houdt in dat deze officiële munten met de hand zijn afgewerkt, nooit in omloop zijn gebracht en de hoge kwaliteit hebben behouden in een muntcapsule. Hierdoor zijn de prachtige details van het ontwerp zeer scherp zichtbaar.

De Britse Royal Mint verwacht dat de eerste exemplaren van dit unieke verzamelobject rond februari 2023 uitgeleverd kunnen worden. Echter kunt u nu al uw reservering plaatsen zolang onze voorraad strekt. Wacht dus niet te lang, want op is op!

Ik wens u veel plezier met dit bijzondere aandenken aan Koningin Elizabeth II.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor