Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Laatste herinnering over uw Piet Mondriaan Vijfje

(Leestijd: 1 minuut)

Na de eerste slag afgelopen woensdag op 28 september hebben wij de eerste exemplaren al mogen uitleveren aan een aantal gelukkige verzamelaars. De afgelopen weken heeft het storm gelopen op www.zilveren-vijfje.nl. Veel van onze klanten ontdekten al de grote verzamelwaarde van het waardevolle Piet Mondriaan Vijfje.

Mocht u uw bestelling nog niet hebben geplaatst dan willen wij u adviseren om dat vandaag te doen! Het zilveren Vijfje en het gouden Tientje lopen ontzettend hard en de laatste exemplaren zijn al bijna uitverkocht. Klik direct hier om uw reservering te plaatsen.

Deze officiële 5 Euromunt wordt in opdracht van het Ministerie van Financiën uitgegeven ter ere van Piet Mondriaan. Bij ons is dit speciale wettige betaalmiddel natuurlijk verkrijgbaar voor de officiële uitgifteprijs. Klik daarom snel hier en reserveer direct een exemplaar. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt én dat u er op tijd bij bent.

De munt wordt uitgegeven ter ere van de 150ste verjaardag van Piet Mondriaan (1872 - 1944). Eén van de grootste Nederlandse kunstschilders die wordt gezien als een pionier van de abstracte kunst. Vooral zijn latere werk, met de kenmerkende horizontale en verticale zwarte lijnen en de primair gekleurde vlakken, is wereldberoemd. Deze werken dienen tot de dag van vandaag nog steeds als grote inspiratiebron voor vele kunstenaars, architecten en (munt)ontwerpers.

Het schitterende Piet Mondriaan Vijfje wordt geslagen in verschillende verzamelkwaliteiten. Deze zijn stuk voor stuk gekenmerkt door een zeer strikt gelimiteerde oplage. Van de waardevolle Goud Proof munt worden bijvoorbeeld maximaal 800 exemplaren uitgegeven!

Vanwege de lage oplage merken wij dat diverse verzamelkwaliteiten snel uitverkocht raken. Dit was ook al het geval bij het Verdrag van Maastricht Vijfje eerder dit jaar. Vul daarom nu uw bestelformulier in om uw Piet Mondriaan Vijfje te bemachtigen.

Het ontwerp van dit zilveren Vijfje is geïnspireerd op Mondriaans unieke visie. Op de keerzijde ziet u de horizontale en verticale lijnen terugkomen. Op de voorzijde is onze Koning Willem-Alexander afgebeeld.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Nederlandse 5 Euro munt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor