Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële gouden Herdenkingsmunt uit Malta tijdelijk beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Goud is sinds mensenheugenis één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. Ook in deze tijd is er enorm veel vraag naar dit schaarse edelmetaal. Het is dan ook niet verrassend dat gouden munten al heel lang uiterst gewilde verzamelobjecten zijn.

De ervaring leert ons dat er ook in Nederland ontzettend veel interesse in gouden munten is. Daarom bieden wij u vandaag graag de mogelijkheid om een wel heel bijzonder exemplaar te bemachtigen. Van deze zeldzame 50 Euro zijn slechts 1.500 munten geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd.

Door de strikt gelimiteerde oplage in combinatie met het land van uitgifte, Malta, en de hoge kwaliteit is de munt vrijwel volledig uitverkocht. Wij hebben nu nog slechts 11 exemplaren ter beschikking. Klik daarom snel hier om naar de pagina te gaan waar u uw officiële gouden 50 Euro kunt reserveren.

Op dit unieke Maltese wettige betaalmiddel ziet u een eerbetoon aan Charles Camilleri. De in 2009 overleden componist werd beschouwd als Malta's nationale toondichter. Hij componeerde meer dan honderd werken voor orkest, kamerensembles, zang en solo-instrumenten. Camilleri's werk werd over heel de wereld uitgevoerd.

De gouden 50 Euro Herdenkingsmunt ter ere van Charles Camilleri is geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit. Hierdoor is het verfijnde muntontwerp, dat gematteerd is geslagen op een hoog-spiegelende achtergrond, een schitterende blikvanger. Bovendien worden munten in deze hoge kwaliteit direct na de slag één voor één voorzichtig verpakt in een beschermende muntcapsule. U ontvangt een prachtige munt, inclusief Certificaat van Echtheid en officiële cassette, indien u hier op tijd uw reservering plaatst.

Ik wens u veel plezier met deze bijzondere 50 Euromunt uit Malta.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor