Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer vandaag uw officiële Benelux Euroset 2022

(Leestijd: 1 minuut)

Bent u wel eens in de prachtige botanische tuinen van de Universiteit Utrecht geweest? Verspreid over een terrein van ongeveer 9 hectare kunt u daar zo'n 10.000 verschillende planten en diersoorten ontdekken. Wij mogen u vandaag alvast een voorproefje van deze indrukwekkende tuin bieden met de allernieuwste Euromunten Set.

De nieuwe Benelux Euroset van 2022 eert namelijk de bijzonderste botanische tuinen uit België, Nederland en Luxemburg. De set bevat bovendien een exclusieve Themapenning waarop de botanische tuinen centraal staan. Deze uitgifte is alléén in de set van 2022 verkrijgbaar.

Vanaf vandaag is dit speciale verzamelobject te reserveren! Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, kan ik u aanraden snel te reageren. Vanwege het bijzondere thema is de verwachte interesse groot. Echter is de oplage strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 sets voor heel de Benelux. Klik direct hier om uw set te reserveren.

Naast de botanische tuinen van de Universiteit Utrecht vindt u in uw Benelux Euroset van 2022 ook de Nationale Plantentuin van België in Meise en het Arboretum van Luxemburg in Kirchberg. De tuin in België is met zijn 92 hectare en 18.000 levende plantensoorten één van de grootste ter wereld. Midden in het park bevindt zich het prachtige kasteel van Bouthout. Hier heb je een indrukwekkend uitzicht over gehele tuin en de wereldberoemde Victoriakas.

Het Arboretum in Kirchberg is een bijzondere bomentuin die zich uitstrekt over drie publieke parken en beslaan samen bijna 30 hectare. De plantencollectie omvat winterharde bomen en struiken uit heel Europa en aangrenzende regio's. Het arboretum valt onder het beheer van het Musée National d'Histoire Naturelle en omvat maar liefst 450 soorten bomen en struiken.

Thema Botanische tuinen in de Benelux
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 3x 3,88 Euro
Bijzonderheid Geleverd in genummerde verpakking inclusief een bijzondere themapenning
Totale oplage Slechts 5.000 sets wereldwijd - Reserveer uw set hier

Veel van onze klanten verzamelen al jaren de Benelux Set. Er zijn echter natuurlijk ook verzamelaars die pas net kennis hebben gemaakt met dit populaire verzamelthema. Gelukkig konden wij u eerder dit jaar berichtten dat wij door terugkoop uit de markt een aantal oudere Benelux Eurosets hadden verkregen. Deze zijn nog niet helemaal uitverkocht. Op deze website ziet u welke sets u op dit moment kunt reserveren.

De 24 wettige betaalmiddelen zijn stuk voor stuk geslagen in de superieure kwaliteit Brilliant Uncirculated. Wij verachten de Benelux Eurosets eind september naar u te kunnen toesturen.

Ik wens u alvast veel plezier met deze speciale uitgiften van de Benelux.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor