Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

48 uur gereserveerd! De oude munteenheden

(Leestijd: 1 minuut)

Bent u tijdens uw zomervakantie nog oude munten van de huidige Eurolanden tegengekomen? De kans op het vinden van deze historische munten wordt steeds kleiner. Een groot deel is al omgesmolten, vernietigd of in de handen van verzamelaars.

Onze Gulden zal bij velen helder voor de geest staan. Alleen wat weet u van de munteenheden zoals de Oostenrijkse Schilling, Maltese Lire of de Griekse Drachme? Gelukkig heeft één van onze muntexperts een aantal complete sets weten te bemachtigen door terugkoop uit de markt.

Met uw kortingscode 2234EM2717 ontvangt u nu een Kennismakingsprijs van slechts € 19,95! De schaarse officiële Afscheidsset van de Griekse Drachme is nu 48 uur op uw naam gereserveerd. Klik nu hier om uw kennismakingskorting af te roepen!

20 jaar geleden werd de Euro in twaalf landen tegelijkertijd ingevoerd. Iedereen leverde massaal de oude munten in voor de nieuwe Euro's. Echter duurde het niet lang voordat er wereldwijd juist weer een vraag naar deze munteenheden ontstond. Verzamelaars zagen de schaarste van hun oude vertrouwde Guldens, Peseta's of Franken oplopen en begonnen met het verzamelen van de officiële Afscheidssets van de Nationale Munteenheid.

Door de snel toenemende belangstelling in oude munteenheden was een nieuw en razend populair verzamelthema geboren. Door de stijgende vraag werd het echter steeds moeilijker om complete sets met munten te bemachtigen. Dat gold al helemaal voor munten in een degelijke kwaliteit.

De set van de Griekse Drachme is onderdeel van de officiële Afscheid van de Nationale Munteenheid Collectie. Deze gewilde serie bestaat uit complete sets met oude valuta van Eurolanden. Bestel nu snel de set met onze Kennismakingsprijs van slechts € 19,95 (later € 29,95).

Ik wens u veel plezier met één van de grootste verzamelthema's van Europa.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor