Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Schaarse puur zilveren Munt-in-een-Munt Set

(Leestijd: 1 minuut)

Een aantal weken geleden mochten wij u een prachtige muntset aanbieden van Michelangelo's Pietà. U heeft nu de kans om uw collectie uit te breiden met een tweede officiële zilveren Munt-in-een-Munt set. Dit keer van het beroemde beeldhouwwerk Amor & Psyche.

Deze exclusieve set van twee munten is een bijzondere combinatie van schoonheid en vakmanschap, met een fantastisch innovatief ontwerp. Zo lijkt het op het eerste oog een normale ronde munt te zijn. Echter is het een bijzondere set van twee puur zilveren Proof-munten die naadloos in elkaar passen. Het zijn dus eigenlijk twee munten in één.

Door de strenge oplage hebben wij nog slechts 9 exemplaren van deze unieke Herdenkingsmunt van Canova's Amor & Psyche beschikbaar. Door de grote vraag zullen deze spoedig uitverkocht zijn. Wees er snel bij en klik hier om uw bestelling te plaatsen!

Amor & Psyche is een marmeren neoclassicistisch beeld van de Italiaanse beeldhouwer Antonio Canova. Hij begon aan het beeld in 1787, maar maakte het pas af in 1793. Het neoclassicisme was een stroming in de kunst, waarin opnieuw de vermeende puurheid van de klassieken werd nagestreefd. Men richtte zich daarbij met name op de (bouw)kunst van de oude Grieken en Romeinen. Het beeld toont Cupido net nadat hij Psyche wakker gekust heeft. Het beeld staat tegenwoordig in het Louvre in Parijs.

Uitgifte Canova's Amor & Psyche Herdenkingsmunt
Metaal Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit De hoogste munt kwaliteit: Proof
Oplage Slechts 1.000 exemplaren wereldwijd
Uw prijs Tijdelijk slechts € 149, -. Bestel snel!

Uw unieke Amor & Psyche Herdenkingsmunt wordt geleverd met een presentatiecassette en een genummerd Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 1.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft.

De eerste munt is speciaal geslagen in de vorm van het beeldhouwwerk van de Italiaanse kunstenaar Canova, voorzien van een gekleurd ontwerp en past naadloos in de tweede zilveren munt. U kunt deze hoogwaardige tentoonstelling van munttechnieken tijdelijk reserveren voor slechts € 149, -. Wees er snel bij, want er zijn maar negen sets beschikbaar!

Ik wens u veel plezier met deze prachtige herdenking van Canova's bekendste beeldhouwwerk.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor