Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Zeldzame munt uit de toekomst bemachtigen?

(Leestijd: 1 minuut)

Eén van onze experts trof op de markt onverwachts een laatste voorraad van een zeldzame en unieke munt aan. De Oostenrijkse Munt heeft een hele bijzondere officiële 25 Euromunt geslagen. Op deze munt staat Artificial Intelligence (Kunstmatige Intelligentie) centraal.

Wat de zilveren munt zo uniek maakt, is het innovatieve gebruik van Niobium. Het element Niobium geeft de zilveren munt een prachtige elektrisch-blauwe kleur. Het is op twee manieren verwerkt, waardoor de schitterende niobiumkern twee tinten blauw heeft. Hierdoor is dit gedetailleerde ontwerp van deze bijzondere Oostenrijkse 25 Euromunt een ware blikvanger.

Naar verwachting is de unieke 25 Euro munt snel uitverkocht. Wij hebben namelijk slechts 18 exemplaren kunnen bemachtigen en de internationale interesse is enorm. Reageer daarom vandaag nog en mis uw kans niet.

Hoe bekent bent u met kunstmatige intelligentie? Op de keerzijde van de munt staat de omtrek van een hoofd dat onze onwetendheid symboliseert over een toekomst die zowel fascinerend als onvoorspelbaar is. Het feit is dat we niet weten wat er zal gebeuren als kunstmatige intelligentie zichzelf kan ontwikkelen en niet meer afhankelijk is van de mensheid. Zal het ons gevangenzetten of vrijlaten? Alleen de tijd zal het leren.

Uitgifte Officiële Artificial Intelligence Niobium Oostenrijk
Metaal .900 Zilver
Kwaliteit BU - Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 25 Euro
Oplage 65.000 wereldwijd - Bemachtig uw exemplaar hier!
Bijzonderheid Inclusief cassette en Certificaat van Echtheid

De zilveren Oostenrijkse 25 Euromunt is geslagen in de muntkwaliteit Brilliant Uncirculated. Dit houdt in deze officiële munten nooit in omloop zijn gebracht en de hoge kwaliteit hebben behouden in een muntcapsule. Uw exemplaar zal geleverd worden in een luxe presentatiecassette, compleet met Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 65.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft.

Ik wens u veel plezier met het spectaculairste product van de Oostenrijkse Munt!

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor