Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Deze gloednieuwe 10 Euromunt is nu al bijna uitverkocht!

(Leestijd: 1 minuut)

Wij merken dat de vraag naar officiële Herdenkingsmunten uit Malta enorm groeit. Eerder dit jaar hebben wij al een drietal Maltese 10 Euromunten kunnen aanbieden en deze waren telkens razendsnel uitverkocht. Toen één van onze muntexperts onlangs de mogelijkheid had om deze gloednieuwe munt uit Malta te verkrijgen, hoefden wij daar niet lang over na te denken.

Uiteraard hebben onze muntexperts hun best gedaan om zoveel mogelijk exemplaren te bemachtigen, voor u en onze andere verzamelaars. De oplage van dit officiële Maltese verzamelobject in Sterling zilver is echter bijzonder strikt gelimiteerd. Er zijn maar 2.500 exemplaren geslagen. Hierdoor hebben wij er minder kunnen verkrijgen dan dat de vraag waarschijnlijk zal zijn.

Door de beperkte beschikbaarheid hebben wij geen exemplaar op uw naam kunnen reserveren. Wilt u één van de slechts 22 voorradige zeldzame Herdenkingsmunten bemachtigen? Dan wordt u aangeraden om vandaag nog uw interesse kenbaar te maken. Klik daarom nu hier om direct naar uw bestelformulier te gaan en vul snel uw gegevens in.

Twijfelt u om te beginnen met het verzamelen van deze bijzondere Maltese munten? Dan is deze gloednieuwe zilveren 10 Euro Herdenkingsmunt de juiste start voor u! De voorzijde geeft een prachtig beeld van het schilderij met de naam "Onthoofding van Johannes de Doper" uit 1608. Dit is het bekendste meesterwerk van de grote Italiaanse schilder Caravaggio en het enige doek wat hij ooit zelf heeft gesigneerd.

De oplage van een nieuwe Herdenkingsmunt wordt mede bepaald door het aantal inwoners dat een land heeft. Hierdoor is de oplage van de Maltese Herdenkingsmunten altijd gering, terwijl de vraag juist groot is. Ook in Nederland. Vul daarom nu het formulier op deze pagina in om dit speciale verzamelstuk te bestellen.

Caravaggio schilderde de "Onthoofding van Johannes de Doper" in opdracht van de Maltezer Orde, waar hij zelf ook onderdeel van uitmaakte. Het realistische schilderij wordt beschouwd als één van de belangrijkste werken van de Westerse schilderkunst. Caravaggio's stijl was bijzonder vanwege zijn naturalistische manier van schilderen. Heiligen werden afgebeeld met rimpels, gescheurde kleren en zwarte nagelriemen. Door de bijbelfiguren menselijker te maken wilde hij het katholieke geloof dichterbij de "gewone" burger brengen.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Herdenkingsmunt uit Malta.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor