Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Wij hebben uw reservering nog niet ontvangen

(Leestijd: 1 minuut)

Eerder dit jaar konden wij u één van de meest verzamelde muntsets van Nederland bekendmaken. Namelijk de Nationale Proof Set 2022. Een ongekend aantal verzamelaars zijn u al voor geweest en hebben een reservering bij ons afgeroepen. Dit jaar heeft de set een unieke zwaar verzilverde Proof uitgifte met het "Aarde" thema. Exclusief via deze set verkrijgbaar.

De langverwachte levering is vastgesteld op de aankomende week en wij hebben nog slechts enkele sets beschikbaar. De oplage van de Nationale Proof Set is dit jaar ook strikt gelimiteerd tot maar 3.000 sets. Niemand wil de kans mislopen om de waardevolle jaarset aan hun verzameling toe te voegen. Mis uw laatste kans niet en klik snel hier om uzelf direct in te tekenen op deze gewilde set.

Door uw reservering voor de Nationale Proof Set 2022 komt u automatisch op onze exclusieve reserveringslijst. Zo mist u nooit meer een jaarset in uw verzameling. Ook weet u 100% zeker dat u elke set gegarandeerd kunt bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs.

Na vijf jaar heeft Nederland sinds 1 januari 2022 weer een nieuwe Muntmeester. Elke Muntmeester heeft een eigen teken dat, vanaf het moment van aantreden, op de Nederlandse munten wordt geslagen. Het nieuwe teken is de Raaf, het teken van onze Muntmeester Bert van Ravenswaaij. De Nationale Proof Set 2022 bevat de allereerste Proofmunten waarop dit nieuwe Muntmeesterteken is aangebracht.

Van 2022 tot en met 2025 staan de Nationale Proof Sets in het teken van de vier elementen: aarde, vuur, lucht en water. De serie start dit jaar met het element "Aarde". Dit ziet u terug de zwaar verzilverde uitgifte in het midden van de set. Op de uitgifte ziet u twee handen die een ontkiemend zaadje vasthouden. Omgeven door bladeren vormen de handen ook de stam van een boom. De zilveren "Aarde" uitgifte is alleen verkrijgbaar in de Nationale Proof Set 2022.

De Nationale Proof Set 2022 komt in duurzame verzamelcassette die geheel aansluit op het thema. Uw set bevat alle munten van 1 Eurocent tot en met de 2 Euro. De perfecte set ter herinnering aan het jaar 2022.

Wil u gegarandeerd een exemplaar bemachtigen? Reserveer dan nu snel hier de Officiële Nationale muntset in Proof kwaliteit. De kwaliteit Proof is de hoogste kwaliteit. De munten worden zo behandeld dat er een groot contrast ontstaat tussen het reliëf en de achtergrond. De achtergrond is een puntgave spiegel. Proofmunten zijn uiterst kwetsbaar en worden daarom met de grootste zorg behandeld.

Ik wens u alvast veel plezier met onze officiële Nationale Proof Set Collectie!

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor