Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Ontdek Australië met deze schaarse gekleurde Herdenkingsmunt

(Leestijd: 1 minuut)

Het is geen geheim dat veel verzamelaars interesse hebben in munten met een gekleurd ontwerp. Wanneer wij zo'n munt kunnen aanbieden, is de vraag vaak veel groter dan het aanbod. Niet verrassend. De oplages van deze unieke verzamelobjecten zijn meestal zeer strikt gelimiteerd.

Daarom zijn wij verheugd dat vandaag deze officiële Australische Herdenkingsmunt kunnen aanbieden. Op de prachtige puur zilveren munt is, in kleur, een bijzonder dier afgebeeld.

De waardevolle munt is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Omdat er heel weinig exemplaren zijn uitgegeven en de vraag in Australië zelf gigantisch is, is de allocatie voor Nederland helaas zeer beperkt. Wij hebben slechts twaalf exemplaren. Klik snel hier om deze exclusieve gekleurde Australische Herdenkingsmunt te reserveren!

Herkent u het vriendelijke dier dat is afgebeeld op deze prachtige munt? Het is een quokka en is familie van de kangoeroe. De quokka komt enkel voor in de kuststreek van West-Australië en wordt beschouwd als een kwetsbare diersoort. Op het eiland genaamd "Rottnesteiland" hebben de dieren hun schuwheid verloren en komen ze vrij dicht in de buurt van mensen. Hierdoor zijn ze op het eiland een toeristische attractie geworden.

Uitgifte Australische Quokka Kleurmunt 2022
Metaal 1 Ounce 99% zilver
Kwaliteit Hoogst mogelijk: Proof
Nominale waarde 1 Dollar
Oplage 5.000 wereldwijd - Bemachtig uw exemplaar hier!
Bijzonderheid Inclusief transparante cassette en Certificaat van Echtheid

Er is altijd veel interesse in Australische Herdenkingsmunten die gewijd zijn aan de lokale diersoorten. Ook in Nederland, merkten wij in voorgaande jaren. Veel verzamelaars, maar ook dierenliefhebbers, voegen deze munten graag toe aan hun collectie. Doordat de oplage strikt gelimiteerd is tot 5.000 exemplaren en de hoge vraag merken wij dat de gekleurde Herdenkingsmunten vaak snel uitverkocht zijn. Wij willen u adviseren om vandaag nog uw reservering te plaatsen.

Door de unieke doorzichtige cassette waarin de Herdenkingsmunt bewaard wordt is dit een echte uitblinker binnen uw collectie. Uiteraard is uw exemplaar voorzien van een genummerd Certificaat van Echtheid.

Let op: de te verwachte levering zal eind augustus plaats vinden.

Ik wens u veel plezier met bijzondere Australische gekleurde Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor