Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bestel nu! Exclusieve Zuid-Afrikaanse Big Five munt in puur goud

(Leestijd: 1 minuut)

Afgelopen week konden wij u een prachtige gouden Machu Picchu munt aanbieden. Vakantiebestemmingen blijkt een gewild verzamelthema, want de Herdenkingsmunt was razendsnel uitverkocht.

Om in de vakantiesfeer te blijven hebben wij deze week een zeldzame Zuid-Afrikaanse Goudset speciaal voor u geselecteerd. Jaarlijks gaan talloze mensen op safari in Afrika in de hoop de ‘Big Five’ te spotten. Voor velen is de leeuw het meest speciale dier. Dit geweldige roofdier wordt op een unieke wijze afgebeeld op de twee ¼ Ounce munten uit de gouden Big Five Serie.

Ik raad u aan om vandaag nog uw reservering te bevestigen. Door de gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren hebben wij maar 15 munten beschikbaar. Klik nu hier voor uw reserveringformulier.

Door onze langlopende samenwerking met de Zuid-Afrikaanse Munt, heb ik gelukkig een aantal exemplaren naar Nederland kunnen krijgen voor onze verzamelaars. Profiteer daarom direct van deze kans om de zeldzame Koning van het Dierenrijk aan uw verzameling toe te voegen.

Uitgifte Big Five II Series – Lion Dubbel Munt
Metaal .999 (puur) goud
Kwaliteit Hoogst mogelijk: Proof
Nominale waarde 100 Rand
Oplage 1.000 wereldwijd – Bemachtig uw exemplaar hier!
Bijzonderheid Incl. luxe verzamelcassette en Certificaat van Echtheid

Met de uitgifte van de Big Five II Series zet de Zuid-Afrikaanse Munt het succesverhaal van een felbegeerde klassieker voort. De serie bevat in totaal vijf munten, allemaal gewijd aan de indrukwekkende natuur van Zuid-Afrika. De “Big Five” bestaat uit de volgende vijf dieren: Olifant – Leeuw – Buffel – Neushoorn - Luipaard. Met een beetje geluk kunnen wij u in de toekomst ook de andere vier munten aanbieden.

De .999 puur gouden Leeuwenmunt is geslagen in de allerhoogste kwaliteit: Proof. Door de luxe verzamelcassette met het Certificaat van Echtheid is de dubbelmunt voor elke verzamelaar en dierenliefhebber een prachtig verzamelstuk om te kunnen tonen. Hierdoor verwachten wij een hoge vraag, terwijl wij maar enkele munten beschikbar hebben. Mis uw kans niet en plaats hier direct uw reservering.

Ik wens u veel plezier met deze zeldzame dubbel munt van de Leeuw.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor