Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Ontdek de Machu Picchu in 14-Karaat goud

(Leestijd: 1 minuut)

Deze zomer zal bij velen een prachtige verre reis op de planning staan. Immers kan het eindelijk weer. Zo staat voor mij een bezoek aan één van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen hoog op het lijstje.

Dat komt deels door de waardevolle munt die ik u vandaag aan kan bieden. U heeft de exclusieve kans om deze schaarse Machu Picchu munt in 14-Karaat goud te bemachtigen. Weinig verzamelaars krijgen dezelfde kans als u. De wereldwijde verkrijgbaarheid van deze officiële Herdenkingsmunt is ontzettend beperkt.

Bovendien bespaart u 50% op het gouden Wereldwonder indien u gebruikmaakt van uw kortingscode, 2227EM2702. Daarmee ontvangt u de speciale 1 Dollar in 14 Karaat goud voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 49,95 (later € 99,95).

Klik hier om uw kortingscode automatisch te verzilveren. Ik raad u aan om niet te lang te wachten. Er zijn slechts 25 exemplaren van de gouden Machu Picchu munt beschikbaar en OP=OP.

De Machu Picchu ligt in Peru. Deze wereldberoemde ruïnestad van de Inca’s werd rond 1420 gebouwd en was een kleine eeuw later alweer verlaten. Tot op de dag van vandaag is het onzeker welke functie de mysterieuze stad diende. Volgens sommigen was het een bijzonder buitenverblijf voor koningen. Anderen denken dat het een fort tegen de Spanjaarden, die het gebied veroverden, was.

Eén ding is wel zeker. De vorige keer dat wij dit officiële Nieuwe Wereldwonder in 14 Karaat goud ter beschikking stelde, was de munt in zeer korte tijd uitverkocht. De Zeven Nieuwe Wereldwonderen spreken namelijk erg tot de verbeelding. Van wereldreizigers, maar ook van verzamelaars.

Thema Machu Picchu in Peru
Serie Zeven Nieuwe Wereldwonderen
Metaal 14-Karaat goud
Kwaliteit Proof (Allerhoogste kwaliteit)
Aanbieding Ter kennismaking slechts € 49,95 (later € 99,95)
Uw kortingscode 2227EM2702
Beschikbaarheid Maar 25 exemplaren beschikbaar, klik snel hier en reserveer direct

De gouden Machu Picchu munt behoort tot de officiële Zeven Nieuwe Wereldwonderen Collectie. Deze serie brengt de Nieuwe Wereldwonderen op betaalbare wijze binnen handbereik. Zeven verfijnde 14 Karaat gouden munten tonen zeer gedetailleerd de beroemde bouwwerken. Elke Herdenkingsmunt is bovendien geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof.

De oplage van elk Gouden Wereldwonder is bijzonder beperkt. Bij de start van uw collectie ontvangt u daarom een genummerd en op naam gesteld Certificaat van Eigendom. Dit Eigendomscertificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 7.000 complete collecties wereldwijd kunt bemachtigen. Daarnaast ontvangt u de originele Certificaten van Echtheid. Op deze certificaten vindt u alle numismatische gegevens en uitgebreide informatie over de wonderlijke constructies.

Ik wens u veel plezier met uw eerste Wereldwonder in 14 karaat goud: De Machu Picchu.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor