Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Nederlandse Kleurset zeer beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Binnen twee uur na de lancering was de bijzondere Zilveren "De Nederlandsche Bank" Kleurset reeds uitverkocht. Door de grote vraag naar deze zeldzame gekleurde Vijfjes steeg de marktprijs direct. De muntsets verschijnen namelijk in strikt gelimiteerde oplage en veel minder vaak dan menig verzamelaar zou willen.

Vandaag hebben wij echter een unieke aanbieding voor u! Na lang zoeken heeft onze muntexpert via een buitenlandse handelaar nog enkele exemplaren van de schaarse "De Nederlandsche Bank" Kleurset kunnen bemachtigen. De vraag zal opnieuw veel groter zijn dan ons aanbod, dus mis uw kans niet! Klik snel hier om direct uw reservering te plaatsen.

In 2014 kregen de succesvolle officiële gekleurde sets in Nederland een prachtig vervolg. Voor de viering van het 200-jarig bestaan van onze nationale bank, de Nederlandsche Bank, werd een set onthuld met daarin 3 zilveren gekleurde Vijfjes en een drietal zilveren miniatuur bankbiljetten. De 3 bekendste en populairste bankbiljetten uit de guldentijd.

Volgens de 2022 editie van de Muntalmanak is de marktprijs van deze zilveren Prestige Kleurset met drie gekleurde Nederlandse Vijfjes sinds 2014 gestegen naar € 299,00! Dit komt door de hoge populariteit en de grote vraag naar de set. Wacht dus niet te lang en reserveer nu hier uw Kleurset.

Uw "De Nederlandsche Bank" Kleurset wordt geleverd in een luxe houten presentatiecassette en is natuurlijk voorzien van het Certificaat van Echtheid. De drie gekleurde zilveren Vijfjes en de drie bankbiljetten die die de set bevat zijn geslagen in de hoogste kwaliteit: Zilver Proof. Dit maakt de Kleurset een prachtige toevoeging aan uw collectie.

Alle sets die zijn verkregen door terugkoop uit de markt, zijn uitvoerig gecontroleerd door een muntexpert. Dat geldt ook voor de andere Nederlandse Kleursets en Prestige Sets die u hier kunt reserveren. Zo bent u ervan verzekerd dat elke set aan de hoogste eisen voldoet.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze zeldzame en unieke Kleurset.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor