Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Unieke vondst van een zeldzame 10 Euro munt

(Leestijd: 1 minuut)

Af en toe krijg ik een Herdenkingsmunt aangeboden waarvan ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dit was afgelopen week het geval met een zeldzame Maltese 10 Euro munt uit 2013. Destijds was hij razendsnel uitverkocht en door de beperkte oplage nergens meer te verkrijgen.

Laatst had één van onze muntexperts de unieke kans om nog een klein aantal van deze gewilde 10 Euro munt in Sterling zilver over te nemen. Die kans konden wij natuurlijk niet laten liggen!

Gezien de belangstelling in deze zeldzame 10 Euro munt en de beschikbaarheid van slechts 14 exemplaren, verwachten wij dat de Herdenkingsmunt wederom snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u aan u vandaag nog te reageren. Klik dan nu hier en vul direct uw formulier in.

De munt is een prachtig eerbetoon aan de Portugese edelman F. Emmanuel Pinto. Een belangrijke persoon in de Maltese geschiedenis. In de 18de eeuw was hij 32 jaar lang grootmeester van de Maltezer Orde. In die tijd versloeg Pinto vijf keer de Ottomaanse Turken. Niet voor niks dus dat hij wordt herdacht op deze prachtige 10 Euro munt.

De Sterling zilveren 10 Euro van Emmanuel Pinto is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Hierdoor is het gedetailleerde muntontwerp een ware blikvanger. Om de Proof kwaliteit te garanderen worden alle munten direct na de slag één voor één voorzichtig verpakt in een beschermende muntcapsule. Hierdoor ontvangt u een prachtige munt, zonder oneffenheden, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

De Sterling zilveren munt is voorzien van de officiële toebehoren. Uw exemplaar zal geleverd worden in de luxe presentatiecassette van de Bank van Malta, compleet met Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 2.500 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft.

Ik wens u veel plezier met deze zeldzame 10 Euro munt in Sterling zilver.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor