Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Profiteer eenmalig van 67% korting op Bevrijdingsdag

(Leestijd: 1 minuut)

Gisteren heeft heel Nederland weer uitgebreid stilgestaan bij de Tweede Wereldoorlog en onze bevrijding. Gelukkig heeft de indrukwekkende Nationale Herdenking op de Dam weer plaats kunnen vinden zoals wij allen gewend zijn. Dat geldt ook voor de vele Bevrijdingsfestivals vandaag.

Speciaal voor Bevrijdingsdag hebben wij een exclusief aanbod voor u. U kunt nu profteren van maar liefst 67% introductiekorting op de officiële Nationale Bevrijdingscollectie. Hierdoor ontvangt u de 24-Karaats vergulde Bevrijdingsuitgifte voor slechts € 9,95 (later € 29,95)!

U profiteert van uw eenmalige korting met uw kortingscode: 2218EM2645. Deze wordt automatisch geactiveerd wanneer u uw reservering via een link in de nieuwsbrief plaatst. Klik hier om zeer voordelig uw uitgifte af te roepen.

Uw 24-Karaats vergulde Herdenkingsuitgifte is een unieke samenwerking tussen de Canadese Ambassade in Nederland, de Koninklijke Canadese Munt in Ottawa en ons. Zo is de uitgifte geslagen door de officiële muntuitgevende instantie van Canada, aangezien het land een hele belangrijke bijdrage heeft geleverd aan onze bevrijding. Met dit tastbare aandenken worden de offers en bijdragen herdacht die de dappere soldaten hebben gebracht toen zij streden voor onze vrijheid.

Uitgifte Bevrijding van Nederland
Collectie Nationale Bevrijdingscollectie
Metaal 24-Karaat verguld en met puur zilveren applicatie
Maximale oplage Slechts 2.000 complete collecties wereldwijd
Aanbieding Tijdelijk voor slechts € 9,95 (later € 29,95)
Uw kortingscode 2218EM2645 (Activeer uw code direct via deze link)

De uitgifte is onderdeel van de officiële Nationale Bevrijdingscollectie "Nederland in de Tweede Wereldoorlog". Met deze belangrijke numismatische collectie worden de gebeurtenissen en personen herdacht die tijdens de oorlog van historische betekenis voor het Koninkrijk zijn geweest. Denk daarbij aan gebeurtenissen Operatie Market Garden, D-Day en de beroemde verzetsstrijdster Hannie Schaft.

Er zijn maximaal 2.000 complete collecties wereldwijd mogelijk. Een deel is al vergeven. Reageer direct om de exclusieve kans te krijgen om één van de resterende collecties te verzamelen. Indien u uw uitgifte behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Er zal u dan ongeveer maandelijks een nieuwe Herdenkingsuitgifte geheel vrijblijvend worden aangeboden, zolang als u dat wilt.

Ik wens u veel plezier met deze voordelige kennismaking met de Nationale Bevrijdingscollectie.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor