Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Feestelijke Eerste Slag van het Verdrag van Maastricht Vijfje

(Leestijd: 1 minuut)

Rond 12.00 uur vindt de Ceremoniële Eerste Slag van het officiële Verdrag van Maastricht Vijfje plaats. Een feestelijk evenement op Koningsdag met hoog bezoek van onze Koning Willem-Alexander en zijn gezin. Kijkt u er ook zo naar uit?

Dit betekent dat wij u uw Verdrag van Maastricht Vijfje al snel kunnen toezenden! Heeft u het nieuwe wettige betaalmiddel nog niet besteld? Dan raad ik u echt aan om dat nu te doen. Vanwege het historische thema is de munt razend populair onder een hele brede groep mensen en is de vraag nu al veel groter dan het aanbod.

Daardoor is het Verdrag van Maastricht Vijfje in Sterling zilver bijna uitverkocht. Hetzelfde geldt voor het waardevolle Tientje in Goud Proof kwaliteit. Klik daarom snel hier en bestel direct uw eerbetoon aan het Verdrag van Maastricht, nu nog voor de officiële uitgifteprijs.

Het officiële Verdrag van Maastricht Vijfje is een wettig betaalmiddel in Nederland met een nominale waarde van 5 Euro. De munt kan dus nooit minder dan 5 Euro waard worden. Als de vraag veel groter is dan het aanbod ontstaat er schaarste en dan kan de verzamelwaarde echter flink stijgen. Dat is in het verleden vaker met nieuwe Nederlandse munten gebeurd.

Het programma voor de Ceremoniële Eerste Slag van het Verdrag van Maastricht Vijfje start om 11.00 uur op de Sint Servaasbrug in Maastricht. De oudste brug van Nederland. Na een mooie wandeling met verschillende feestelijke activiteiten komen onze Koning Willem-Alexander en zijn gezin aan op het Vrijthof. Volgens velen het mooiste plein van Nederland. Daar hebben duizenden mensen zich verzameld bij het grote podium voor de afsluiting van het programma.

De oplage van de Herdenkingsmunt is zeer strikt gelimiteerd door het Ministerie van Financiën. Als u de munt aan uw verzameling wilt toevoegen, kunt u daarom het beste direct uw bestelling plaatsen. De bestellingen blijven namelijk binnenkomen en deze worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Ik wens u een fijne Koningsdag en veel plezier met uw Verdrag van Maastricht Vijfje.

Deel het bericht