Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer nu uw prachtige herdenking van Dior

(Leestijd: 1 minuut)

Dit jaar is het 65 jaar geleden dat de grote modeontwerper, Christian Dior, is overleden. Het icoon is bekend geworden om zijn vernieuwde ontwerpen. Deze vernieuwing is dan ook terug te zien in de prachtige zilveren Herdenkingsmunt die het Franse munthuis Monnaie de Paris met modehuis Dior heeft uitgegeven.

De gloednieuwe 50 Euro ter ere van Dior is zeer gewild onder verzamelaars. De bekendheid van Dior en de beperkte oplage van slechts 500 exemplaren zorgen voor schaarste. Gelukkig hebben wij nog 9 munten voor u beschikbaar! Klik nu snel hier om uw reservering te plaatsen.

Uw puur zilveren Proof munt brengt een eerbetoon aan de codes van het modehuis Dior. De vorm van het iconische Miss Dior parfumflesje, het pied-de-poule reliëf, de rozen van Grasse en de high couture strik zijn allemaal terug te zien. De munt wordt gepresenteerd in een prachtige officiële cassette en komt met een genummerd Certificaat van Echtheid.

Monnaie de Paris werkt elk jaar samen met een hooggewaardeerd Frans huis en creëert daarmee een bijzondere serie van speciale munten. De serie is geïnspireerd op twee tradities van fijn Frans vakmanschap. De unieke Dior munt is onderdeel van deze serie genaamd "French Excellence".

De munt is geslagen in de hoogste kwaliteit Proof en is van 99,9% zilver. De nominale waarde is 50 Euro en het is een wettig betaalmiddel in Frankrijk. De diameter van maar liefst 50 millimeter maakt deze munt zeer bijzonder. U kunt hier meer lezen over alle specificaties.

Ik wil u aanraden om niet te lang te wachten en wens u veel plezier met deze prachtige Dior munt.

Deel het bericht