Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Tijdelijk voor u gereserveerd! De officiële Verjaardagsmunt

(Leestijd: 1 minuut)

Aankomende woensdag is het groot feest! Onze Koning Willem-Alexander wordt 55 jaar en dat vieren wij met een prachtige gouden Verjaardagsmunt. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij voor u een unieke eenmalige kortingscode: 2216EM2639. Klik nu hier om uw korting direct te activeren.

Nu wij eindelijk weer Koningsdag kunnen vieren zoals we allemaal gewend zijn, maakt dit de 55ste verjaardag van onze Koning Willem-Alexander extra feestelijk. Gezellig naar de rommelmarkt of met vrienden en familie naar een festival. Door deze bijzondere Koningsdag en de beperkte oplage van de gouden Verjaardagsmunt verwachten wij extra veel vraag vanuit onze verzamelaars.

Dankzij onze internationale contacten hebben wij een aantal van deze strikt gelimiteerde Verjaardagsmunten kunnen verkrijgen voor onze gewaardeerde klanten. Eén van deze munten is tijdelijk op uw naam gereserveerd. Bovendien ontvangt u uw exemplaar nu voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 59,95 (later € 99,95). Klik dus snel hier om uw unieke herdenkingsmunt af te roepen.

Numismatische specificaties:

Uitgifte Officiële 55ste verjaardag Koning Willem-Alexander munt
Collectie Kleinste Gouden Munten
Kwaliteit Hoogst mogelijke kwaliteit, Proof
Maximale oplage Slechts 2.950 stuks wereldwijd
Nominale waarde 1.000 Frank
Aanbieding Tijdelijk voor slechts € 59,95 (later € 99,95)
Uw kortingscode 2216EM2639 (Klik hier en pas uw korting direct toe)

Uw speciale Verjaardagsmunt behoort tot de officiële collectie Kleinste Gouden Munten. Deze munten zijn wereldwijd ongekend populair. De hoogwaardige Herdenkingsmunten zijn namelijk vervaardigd van 24-karaat goud en geslagen in de allerhoogste kwaliteit. Echter kosten ze maar een fractie van de meeste andere gouden munten.

Als u uw zending behoudt, verwerft u bovendien het recht om op de exclusieve reserveringslijst voor de Kleinste Gouden Munten te worden geplaatst. Dat betekent dat u periodiek, alleen als u dat wil, één van de andere munten uit de collectie vrijblijvend wordt aangeboden. U kunt zich natuurlijk op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een telefoontje, e-mail of brief volstaat.

Veel mensen hebben uitgekeken naar deze speciale Koningsdag. Door de populariteit van onze Koning Willem-Alexander is er erg veel interesse in deze officiële gouden Verjaardagsmunt. Naar verwachting zullen alle exemplaren snel zijn uitverkocht. Bevestig daarom vandaag nog uw reservering.

Ik wens u veel plezier met uw unieke Verjaardagsmunt in 24-karaat goud.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor