Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Kennismakingskorting op het grootste verzamelthema in Europa

(Leestijd: 1 minuut)

Omdat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, blijft u altijd op de hoogte van het laatste muntennieuws. Dat is dit keer niet anders. Nederland zal deze zomer, voor het eerst sinds 2017, een nieuwe 2 Euro Herdenkingsmunt uitgeven!

Deze speciale 2 Euro ter ere van de 35ste verjaardag van het Erasmus-programma wordt door diverse Eurolanden geslagen. De vorige keer dat er in de Eurozone zo'n gemeenschappelijke munt werd uitgebracht, steeg de vraag naar officiële 2 Euro verzamelaarsmunten extreem. Dat lijkt weer te gebeuren. Nu al is de internationale interesse immers fors toegenomen.

Wilt u gegarandeerd de nieuwe Erasmus-Herdenkingsmunt bemachtigen? Klik dan snel hier om voordelig kennis te maken met dit razend populaire Europese verzamelthema. U ontvangt een kennismakingskorting van maar liefst 50%. Met uw inschrijving zal u automatisch op de reserveringslijst komen voor de nieuwe Erasmus herdenkingsmunt.

Door de kennismakingsaanbieding ontvangt u nu twee officiële Europese Herdenkingsmunten uit de collectie voor de prijs van één munt. Uw korting wordt automatisch voor u geactiveerd wanneer u op een link of afbeelding in deze nieuwsbrief klikt. Dat is wel zo makkelijk.

Uw kennismakingsset:

  • Koninklijk Dubbelportret van Koning Willem-Alexander en Koningin Beatrix - Nederland
  • Grazie! - Italië

De aanbieding is maximaal één week geldig. Wij verwachte een grote vraag naar deze beperkt beschikbare kennismakingsset. Bestel daarom snel uw set voor slechts € 9,95 (later € 19,90).

In tegenstelling tot sommige Eurolanden geeft Nederland zelden speciale 2 Euro Herdenkingsmunten uit. Daarom zijn wij verheugd te melden dat uw exclusieve kennismakingszending een bijzondere Nederlandse munt bevat.

Wist u dat de Europese Centrale Bank het aantal verschillende 2 Euro munten dat een land jaarlijks mag uitgeven streng heeft gelimiteerd? Bovendien worden deze officiële 2 Euro Herdenkingsmunten vaak geslagen in een zeer gelimiteerde oplage. De kans dat u de schaarse wettige betaalmiddelen in uw portemonnee tegenkomt is dan ook vrij klein.

Vanwege deze beperkte verkrijgbaarheid is de waarde van sommige 2 Euro’s fors gestegen. Natuurlijk is de Officiële € 2,- Collectie mede hierdoor enorm populair. Maar ook de uiteenlopende onderwerpen en ontwerpen spreken vele verzamelaars aan.

U ontvangt uw kennismakingsset 21 dagen vrijblijvend op zicht. Elke munt is voorzien van het Certificaat van Echtheid. Bij een vervolglevering ontvangt u ook geheel gratis het bijbehorende unieke verzamelsysteem!

Ik wens u veel plezier met uw kennismakingskorting op het grootste verzamelthema in Europa.

Deel het bericht